Catherine Middleton bila je vrlo dobro raspoložena dolazeći u kapelu sv. Jurja na vjenčanje princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka, no jedna sitnica vojvotkinji je ipak zadala sitne probleme.

Galerija Catherine Middleton na vjenčanju princeze Eugenie - 5 Catherine Middleton na vjenčanju princeze Eugenie Catherine Middleton na vjenčanju princeze Eugenie - 2 +4 Catherine Middleton i princ William na vjenčanju princeze Eugenie

Vojvotkinja od Cambridgea izgledala je predivno u tamnoružičastoj haljini s potpisom modne kuće Alexander McQueen, na kojoj se ističu rukavi na lagani puf i donji dio s dodatkom koji joj daje volumen. Elegantnu kreaciju kombinirala je uz šeširić s potpisom Philipa Treacyja u istoj boji te štikle i clutch torbicu boje burgundca.

I dojam bi bio potpuno besprijekoran da u Windsoru nije puhao vjetar zbog kojeg je Catherine Middleton morala pridržavati svoj šeširić kako joj ne bi odletio s glave. No čak ni taj problem 36-godišnjoj vojvotkinji nije skinuo osmijeh s lica.

Catherine Middleton na vjenčanju princeze Eugenie - 7 Catherine Middleton i princ William na vjenčanju princeze Eugenie (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju