Volite li blještavilo u odjevnim kombinacijama, malo dodataka sa svjetlucavim elementima ili metalik finišem za što efektniji završni dojam? Većina žena preferira posegnut će za tim u večernjim prigodama, a one odvažnije i u dnevnim.

Galerija Dama iz Zagreba s efektnom torbicom modne kuće Prada Dama iz Zagreba s efektnom torbicom modne kuće Prada Torba modne kuće Prada iz Re-Edition linije +5 Ashley Roberts s torbicom modne kuće Prada

Primjerice, naša današnja street style zvijezda demonstrirala je koliko dobro izgledaju blještavi komadi u dnevnom izdanju.

S obzirom na to da se odlučila za odjevne komade u decentnoj, neutralnoj i nenametljivoj crnoj boji, upečatljivija obuća i dodaci itekako su dobrodošli u ovoj kombinaciji.

Dama iz Zagreba s efektnom torbicom modne kuće Prada Dama iz Zagreba s efektnom torbicom modne kuće Prada (Foto: Josip Moler/Cropix)

Odabrala je srebrne čizme na preklop, model koji je ove jesensko-zimske sezone najveći hit. Viđamo ga posvuda, a osvojio je i domaće ljubiteljice mode što iz tjedna u tjedan potvrđuju izdanja sa zagrebačke špice.

Torba modne kuće Prada iz Re-Edition linije Torba modne kuće Prada iz Re-Edition linije (Foto: Prada)

Osim efektnih čizama, odabrala je i jednako upečatljivu torbu. U pitanju je model talijanske mode kuće Prada iz njihove Re-Edition linije u kojoj su udahnuli novi život svojim kultnim torbama iz 2000. i 2005. godine.

Ashley Roberts s torbicom modne kuće Prada Ashley Roberts s torbicom modne kuće Prada (Foto: Profimedia)

Među njima je i ova mini „hobo“ torbica koja je dobila i verziju s kristalima. Nije to jedina Pradina torbica koja je posljednjih godina ukrašena blještavim okruglim kristalima – tu je i obožavani model Cleo.

Torba Cleo modne kuće Prada ukrašena kristalima Torba Cleo modne kuće Prada ukrašena kristalima (Foto: Shutterstock)

Torbe brenda Jacquemus na zagrebačkoj špici Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju - 6 Zgodna brineta u sandalama modne kuće Valentino +7 Spoj tenisica i odijela u sjajnom street style izdanju sa zagrebačke špice

Zagrebačka špica: "Borbene" čizme u sjeni najpoznatije torbe na svijetu Čizme brenda Casadei i torba Birkin u zagrebačkom street style izdanju Čizme brenda Casadei i torba Birkin u zagrebačkom street style izdanju Cheryl Tweedy +3 Cheryl Tweedy

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju