Uživamo u posljednjem ljetnom vikendu ove godine, iduće subote i kalendarski počinje jesen. Posljednja ljetna nedjelja zaslužuje i street style izdanje sa zagrebačkih ulica u kojem dominiraju štikle u najljetnijoj boji.

Galerija Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 5 Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 6 Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 3 +2 Zagrebačka street stylerica nosi mini haljinu boje pijeska i žute sandale s blok petom

Mnogi će se složiti da je žuta boja sinonim za ljeto, ona je svježa, poletna i tako vedra, baš poput najljepšeg ljetnog dana. Naglasak na predivnu žutu u svom street styleu dala je i plavokosa dama koja se prošetala Trgom bana Jelačića u Zagrebu.

Nosila je sandale s visokom blok-petom svijetle nijanse žute boje, jednostavan model s dva remenčića i malo debljim potplatom. Žute štikle sjajno su naglasile preplanule noge zagrebačke street stylerice, a da voli žutu, pokazala je i odabirom torbe, koja je bila gotovo iste nijanse kao i sandale. Elegantna čvrsta torba ima ručku i remen za nošenje preko ramena, a zbog svojih čistih linija čini se kao modni predmet koji se lako kombinira i spaja s raznoraznim odjevnim komadima i dodacima.

Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 4 Zagrebačka street stylerica nosi mini haljinu boje pijeska i žute sandale s blok petom (Foto: Slaven Janđel)

Prelazimo na haljinu koja je mini kroja u stilu uske košulje haljine s pojasom za vezanje oko struka, a zgodnoj plavuši pristaje kao salivena. Neutralna boja pijeska haljinice u kombinaciji sa srebrnim metalnim gumbima izgleda izvrsno, a posebno nam se sviđaju kratki rukavi na lagani puf.

Svoj street style dodatno je uljepšala nakitom, okruglim srebrnim naušnicama, tankim lančićem s privjeskom u obliku srčeka i elegantnom narukvicom te zlatnim ručnim satom. Lak za nokte svjetlozelene boje dodatno nas je uvjerio da street stylerica iz centra Zagreba voli boje, pogotovo tako sunčane poput zelene i žute, idealne za ljetne modne kombinacije.

Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 3 Torbica žute boje dodatno je osvježila i podigla street style (Foto: Slaven Janđel)

Tako joj dobro stoje: Traperice plavokose dame iz Zagreba koje vizualno smanjuju struk Plavokosa dama privukla je pažnju u centru Zagreba Plavokosa dama u jednostavnom, ali vrlo efektnom street style izdanju Traperice visokog struka popularan su izbor brojnih žena jer vizualno smanjuju struk +3 H&M; traperice visokog struka, 30,99 eura

Šetnja centrom Zagreba: Traper kombinezon i štikle sa zmijskim uzorkom za top izdanje Ulična moda u centru Zagreba - 11 Ulična moda u centru Zagreba - 12 Ulična moda u centru Zagreba - 3 +12 Zagrebačka street stylerica nosi kombinezon od trapera iz trgovine Stradivarius

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju