Street style kombinacijama ponovno su zavladale traper suknje koje su i ove jeseni veliki trend. Najpopularniji modeli su oni midi dužine i kroja koji prati liniju tijela, s rasporom na sredini. Jedan od najupečatljivijih modela takve suknje nosila je street stylerica koja je u muškom društvu prošetala centrom Zagreba.

Galerija Street stylerica iz Zagreba u suknji s vrlo odvažnim prorezom i nabranim čizmama Ulična moda iz centra Zagreba - 5 Ulična moda iz centra Zagreba - 2 +6 Zagrebačka street stylerica nosi ženstvene čizme nabranih sara

Za dolazak na subotnju zagrebačku špicu, ova mlada dama odabrala je traper suknju asimetričnog kroja, koja je s jedne strane dugačka, a s druge kratka.

Ulična moda iz centra Zagreba - 2 Street stylerica iz Zagreba u odvažnoj traper suknji asimetričnog kroja (Foto: Josip Moler/Cropix)

Odvažnu suknju od svijetlo plavog trapera kombinirala je s crnim remenom i uskom crnom majicom. Od obuće za svoj street style odabrala je kožnate crne čizme nabranih sara u čijem se dizajnu ističu i izražajni špic te visoka tanka potpetica.

Zgodna street stylerica kombinaciju je dodatno podigla crnom pravokutnom torbicom sa zanimljivom četvrtastom ručkom, ukrašenom metalnim zlatnim detaljima i zlatnim lancem. Nosila je i šik sunčane naočale okruglih okvira, također ukrašene zlatnim elementima.

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte i druga izdanja ulične mode u suknjama sa zagrebačke špice.

Ulična moda iz centra Zagreba - 6 Ulična moda iz centra Zagreba u traper suknji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Wow! Ljepotica iz Zagreba u kombinaciji boja koja se rijetko viđa na našim ulicama Narančasta i plava u street style izdanju s Tjedna mode Narančasta i plava u street style izdanju s Tjedna mode Narančasta i plava u street style izdanju s Tjedna mode +3 Narančasta i plava u street style izdanju s Tjedna mode

Nije Gucci, nije Prada, ali ova kultna torba oduševila je i na zagrebačkim ulicama Dama iz Zagreba s kultnom torbom Torba Pierce u street style izdanjima s tjedana mode - 2 Torba Pierce u street style izdanjima s tjedana mode - 3 +8 Torba Pierce u street style izdanjima s tjedana mode - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju