Kada se nakon ljetne stanke u street style izdanja vrate traperice znamo da je jesen tu. Svoje super skinny traperice odjenula je i zgodna brineta koja je s partnerom prošetala središtem Zagreba.

Galerija Zagrebačka ulična moda u bombastičnim štiklama s kristalima - 5 Zagrebačka ulična moda u bombastičnim štiklama s kristalima - 4 Zagrebačka ulična moda u bombastičnim štiklama s kristalima - 2 +4 Zagrebačka street stylerica nosi štikle s kristalima brenda Alaia

Smeđokosa street stylerica nosila je svijetlo plave traperice super skinny kroja s rasparanim rubom. Traperice imaju i remen od trapera s metalnom kopčom s dvije ptičice, zaštitnim znakom talijanskog brenda Pinko, koje simboliziraju slobodu, ženstvenost i nježnost.

Zagrebačka ulična moda u bombastičnim štiklama s kristalima - 1 Zagrebačka street stylerica nosi super skinny traperice brenda Pinko (Foto: Josip Moler/Cropix)

Pinko su početkom devedesetih godina osnovali supružnici Pietro Negra i Cristina Rubini, a njihov dizajn prepoznatljiv je po kvalitetnim talijanskim ručno rađenim tkaninama za originalne i vrlo nosive kreacije.

Štikle pariškog brenda Alaïa, kojeg je osnovao dizajner Azzedine Alaïa rođen u Tunisu, savršeno su se složile s uskim trapericama. Modni komadi brenda Alaïa predstavljaju tihi luksuz, a upravo su takve i bombastične sandale zagrebačke street stylerice, koja nosi model nazvan La Bombe (bomba). Bijele štikle ukrašene su velikim kristalima i sitnim zakovicama te imaju potpeticu od 11 centimetara.

Zagrebačka street stylerica nosi štikle s kristalima brenda Alaia Zagrebačka street stylerica nosi štikle s kristalima brenda Alaia (Foto: www.mytheresa.com)

Gore je nosila bijelu košulju s čipkastim rukavima, dok je od modnih dodataka izabrala plavu tote torbu od trapera francuske modne kuće Givenchy i velike sunčane naočale, a jako nam se sviđaju i njezine plave viseće naušnice sa zlatnim ringom.

Zagrebačka ulična moda u bombastičnim štiklama s kristalima - 4 Zagrebačka street stylerica u štiklama brenda Alaia i super skinny trapericama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Natikače koje su bile hit ljeta mama iz centra Zagreba nosi uz hlače udobne poput pidžame Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 1 Mama iz centra Zagreba nosi rebraste pletene hlače iz trgovine H&M +7 Mama iz centra Zagreba nosi torbu modne kuće Dior, model Saddle

Maksi haljina s golim strukom u kojoj se može na običnu kavu na zagrebačku špicu, ali i na vjenčanje Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 1 Ulična moda u centru Zagreba - 10 +7 Zagrebačka street stylerica nosi maksi haljinu s prorezima na struku iz trgovine Zara

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju