Gležnjače i čizme podstavljene krznom popularan su izbor brojnih dama u zimsko vrijeme. No krzneni detalj može krasiti i obuću za proljetne street style kombinacije. Potvrđuje to i tajanstvena dama koja je snimljena prošloga tjedna na zagrebačkoj špici.

Galerija Street style mama u mokasinama podstavljenima krznom - 2 Street style mama u mokasinama podstavljenima krznom - 3 Street style mama u mokasinama podstavljenima krznom - 1 +0 Baldi mokasine, 77 eura

Tamnokosa mama prošetala je sa svojom kćerkicom po zagrebačkoj špici u jednostavnoj kombinaciji sastavljenoj od komada u nježnim pastelnim nijansama.

Predimenzionirani kremasti ogrtač obrubljen krznom sparila je s bijelim trapericama koje otkrivaju gležnjeve, ali i zanimljiv par cipela.

Street style mama u mokasinama podstavljenima krznom - 3 Street style mama u mokasinama podstavljenima krznom - 3 (Foto: Josip Moler/Cropix)

Na nogama je, naime, nosila cipele od velura, a koje su bile podstavljene umjetnim krznom. Riječ je o mokasinama talijanskog brenda Baldi koji ima dugu povijest.

Baldi mokasine, 77 eura Baldi mokasine, 77 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Antonio Nino Baldi započeo je svoju malu postolarsku radionicu – Scarpe di Nino – prije pola stoljeća u seocu na sjeveru Italije. Vjerovao je da ništa ne otkriva toliko mnogo o nama, kao cipele koje nosimo. Baš zato želio je da ljudi nose kvalitetnu i lijepu obuću.

Tamnokosa mama iz centra Zagreba odabrala je krzneni model moksaina, a sparila ih je s kožnatom torbicom i bijelim šeširom. Oči je sakrila od znatiželjnih poglede sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Street style mama u mokasinama podstavljenima krznom - 1 Street style mama u mokasinama podstavljenima krznom - 1 (Foto: Josip Moler/Cropix)

Mama iz centra Zagreba kratki baloner nosi kao mini haljinu i uz njega fine salonke Ulična moda u centru Zagreba - 12 Ulična moda u centru Zagreba - 10 Ulična moda u centru Zagreba - 5 +10 Ulična moda u centru Zagreba - 6

Mama iz centra Splita u "dvoličnom" kaputu s kojeg je teško skrenuti pogled Mama iz Splita u Max Marinom baloneru - 2 Mama iz Splita u Max Marinom baloneru - 3 Mama iz Splita u Max Marinom baloneru - 1 +0 Max Mara baloner s dvije strane, 689 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju