Majice s logom nisu uvijek najbolje kotirale u modnoj zajednici. Tijekom godina pojavljivale su se popularne opcije poput Guccijeve majice s logotipom, ali brzo bi padale u zaborav.

Galerija Zagrebačko izdanje u majici brenda Jil Sander - 4 Zagrebačko izdanje u majici brenda Jil Sander - 3 Zagrebačko izdanje u majici brenda Jil Sander - 2 +2 Zagrebačko izdanje u majici brenda Jil Sander - 1

Međutim, posljednjih nekoliko sezona modne kuće u svojim kolekcijama imaju majice s logom koje žene diljem svijeta imaju na popisu želja. Među tim modnim kućama je i Jil Sander.

Majica predimenzioniranog kroja s natipisom Jil Sander na prednjem dijelu postala je komad koji mnogi žele dodati u garderobu.

Majica s logom modne kuće Jil Sander Majica s logom modne kuće Jil Sander (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Svestrana majica odličan je par štiklama, ali i tenisicama što je potvrdila i mlada brineta snimljena u šetnji Zagrebom.

Ona je bijelu majicu s natpisom Jil Sander uparila sa sivim hlačama širokih nogavica. Preko bijele majice kratkih rukava prebacila je zelenu sportsku majicu, a kada su u pitanju tenisice odlučila se za jedan od popularnih modela brenda Adidas.

Zagrebačko izdanje u majici brenda Jil Sander - 3 Zagrebačko izdanje u majici brenda Jil Sander - 3 (Foto: Josip Moler/Cropix)

Kosu je zgodna brineta zavezala u rep, a izdanje je upotpunila sunčanim naočalama i okruglim zlatnim naušnicama.

U ruci je nosila i veliku crnu torbu.

Izdanje iz centra Zagreba koje prozirni top čini naročito senzualnim Ulična moda u centru Zagreba - 13 Ulična moda u centru Zagreba - 2 Ulična moda u centru Zagreba - 11 +13 Stree stylerica iz Zagreba nosi torbu modne kuće Saint Laurent

Mama iz centra Zagreba kratki baloner nosi kao mini haljinu i uz njega fine salonke Ulična moda u centru Zagreba - 12 Ulična moda u centru Zagreba - 10 Ulična moda u centru Zagreba - 5 +10 Ulična moda u centru Zagreba - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju