I ove godine omiljeni komad u jesensko-zimskoj garderobi su pletene haljine. Udobne i svestrane pletene haljine definitivno su komad odjeće koji ne skuplja prašinu na dnu ormara. Žene ih kombiniraju na razne načine i nose u raznim prigodama.

Galerija Streety style izdanje u pletenoj haljini i zelenim čizmama Streety style izdanje u pletenoj haljini i zelenim čizmama Streety style izdanje u pletenoj haljini i zelenim čizmama +1 Streety style izdanje u pletenoj haljini i zelenim čizmama

I magazin Vogue svojedobno je pišući o pletenim haljinama poručio da nikada ne smijete podcjenjivati njihovu moć. One su jednostavne, šarmante i mogu se kombinirati s raznom obućom.

Pletene haljine vole i Hrvatice, a jedan od dokaza su i fotografije s popularne zagrebačke špice na kojoj redovito viđamo ove modele.

Nama je za oko zapela dama koja je svojim izdanjem dokazala i da pletene haljine mogu izgledati baš elegatno.

Streety style izdanje u pletenoj haljini i zelenim čizmama Streety style izdanje u pletenoj haljini i zelenim čizmama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Centrom Zagreba prošetala je u uskoj pletenoj haljini bež boje spuštenog lađa izreza, s efektnim preklopom. Iznad haljne midi dužine nosila je bijeli kaput, a donji dio kombnacije činile su zelene čizmice na špic, s visokom potpeticom.

Streety style izdanje u pletenoj haljini i zelenim čizmama Streety style izdanje u pletenoj haljini i zelenim čizmama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Izdanje koje odiše elegancijom upotpunila je smeđom "pletenom" torbicom s kratkom ručkom.

Ekstra! Čizme ljepotice iz Zagreba baš nikog ne ostavljaju ravnodušnim Chiara Ferragni u tri različita Patti modela Čizmica Patti na reviji modne kuće Louis Vuitton za jesen/zimu 2021. Čizmice Patti modne kuće Louis Vuitton u street style izdanjima s Pariškog tjedna mode - 1 +7 Čizmice Patti modne kuće Louis Vuitton u street style izdanjima s Pariškog tjedna mode - 3

Sezona kaputa: 15 baš dobrih modela sa zagrebačke špice koji su nas osvojili na prvu Počela je sezona kaputa Kaputi na zagrebačkoj špici Kaputi na zagrebačkoj špici +12 Kaputi na zagrebačkoj špici

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju