Do početka jeseni ostalo je još 12 dana, a upravo sada ljeto pokazuje svoje možda najljepše lice. Ugodne ljetne temperature ovoga su vikenda u Splitu izmamile brojne šetače koji su uživali u lijepom vremenu, a to je bila prilika i za pokazati sjajne street style kombinacije.

Galerija Ulična moda u Splitu - 11 Ulična moda u Splitu - 5 Ulična moda u Splitu - 7 +8 Ulična moda u Splitu

Među njima pažnju je plijenila i zgodna street stylerica u maksi haljini šarenog etno uzorka. Lagana haljina ima široke rukave koji sežu do ispod lakta i dublji V izrez te je rezana ispod grudi.

Ulična moda u Splitu - 5 Splitska street stylerica u maksi haljini i smeđim sandalama (Foto: Josko Supic/Cropix)

Donji dio pada u lijepi lepršavi kroj, a riječ je o modelu haljine koji voli i sitnije i putenije ženske figure. Dublji V izrez dodatno vizualno izdužuje i stanjuje figuru dok su poludugi, prozračni rukavi privlačni damama koje žele pokriti gornji dio ruku i laktove.

Svoj street style za šetnju Splitom tamnokosa ljepotica upotpunila je pletenim smeđim sandalama ravnog potplata koje se vežu oko gležnja te crnom torbicom s efektom krokodilske kože, koju je nosila preko tijela. Stajling je dodatno podigla nakitom te je nosila narukvice, tanki lančić i naušnice, kao i ručni sat i crne sunčane naočale.

Još dobre ulične mode iz Splita pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Splitu - 4 Ulična moda u Splitu (Foto: Josko Supic/Cropix)

Zgodna dama iz Zagreba u štiklama koje su izazvale divljenje prolaznika na špici Zgodna dama u sandalama brenda Casadei Efektne satenske sandale na vezanje s visokom potpeticom proizveo je slavni talijanski brend Casadei Street style izdanje zgodne dame iz Zagreba +1 Zgodna dama u sandalama brenda Casadei

Tako dobre hlače sa zagrebačke špice koje ne mogu proći neprimijećeno Zagrebačko street style izdanje u žutim hlačama Zagrebačko street style izdanje u žutim hlačama Zagrebačko street style izdanje u žutim hlačama +2 Zagrebačko street style izdanje u žutim hlačama

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju