Proljetno predvečerje u Zadru ispunilo je ulice toga grada brojnim šetačima koji su željeli uživati u prelijepom predljetnom ugođaju. Uglavnom ležerne odjevne kombinacije koje su se mogle vidjeti u centru Zadra svojim street styleom začinila je plavokosa mlada žena u pripijenoj maksi haljini.

Galerija Street stylerica iz Zadra u pripijenoj haljini boje kože - 3 Street stylerica iz Zadra u pripijenoj haljini boje kože - 1 Street stylerica iz Zadra u pripijenoj haljini boje kože - 2 +2 Street stylerica iz Zadra nosi haljinu iz trgovine Bershka

S početkom ljeta, ali i prije, uvijek se rado vraćamo haljinama maksi dužine, a među najpopularnijima su lepršavi, prozračni modeli koji omogućavaju maksimalnu udobnost i nesputanost.

Zadarska street stylerica za svoje je modno izdanje ipak odabrala onu pripijenog kroja s puno elastina, također vrlo udobnu za nošenje. Plavokosa mlada žena nosi model maksi haljine boje pijeska minimalističkog dizajna s tankim naramenicama i dužine do gležnja.

Street stylerica iz Zadra u pripijenoj haljini boje kože - 2 Street stylerica iz Zadra u pripijenoj haljini boje kože i bijelim tenisicama (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

Rastezljiva haljina iz trgovine Bershka koja usko prianja uz tijelo savršeno je naglasila ženstvenu figuru pješčanog sata ove atraktivne dame, koja ju je kombinirala uz jednostavne bijele tenisice. Njen odabir bio je model Club C 85 brenda Reebok, prepoznatljiv po retro dizajnu i logu brenda s desne strane.

Plavuša iz Dubrovnika: Maksi haljina za isticanje ženskih oblina kojoj su ravne natikače pravi par Street style plavokose dame iz Dubrovnika u maksi haljini - 3 Street style plavokose dame iz Dubrovnika u maksi haljini - 1 Street style plavokose dame iz Dubrovnika u maksi haljini - 2 +1 Plavokosa dama iz Dubrovnika nosi ravne natikače modne kuće Hermes, model Oran

Dugokosa djevojka pustila je da haljina bude u centru pažnje njenog street stylea te je stavila minimalno nakita, tek decentnu ogrlicu s bijelim kamenčićima.

Šetnja centrom Zagreba u možda najljepšim Zarinim natikačama s lažnim draguljima Ulična moda u Zagrebu - 9 Ulična moda u Zagrebu - 4 Ulična moda u Zagrebu - 3 +11 Street stylerica iz Zagreba nosi natikače ukrašene lažnim draguljima iz Zare

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju