Zadrani su i ovoga vikenda na popularnom Poluotoku uživali u lijepom zimskom danu. Slobodno vrijeme proveli su u šetnji, druženju i ispijanju kava na terasama kafića. Središtem Zadra prošetala je i mlada dama koja nas je osvojila svojim pomalo retro modnim izdanjem.

Galerija Ulična moda u Zadru - 2 Ulična moda u Zadru - 3 Ulična moda u Zadru - 5 +4 Ulična moda u Zadru

Njen street style istaknuo se šarmantnim retro stilom, a krenimo od bijele vestice na kopčanje sa zlatnim gumbima uz koju je nosila crnu minicu. Odabrala je i crne najlonke sa sitnim točkicama te lakirane cipele s tankim remenčićem oko gležnja.

Najlonke s uzorkom najbolje je nositi uz kraće odjevne komade kako bi došle do izražaja, baš kako je to učinila i lijepa brineta iz Zadra.

Ulična moda u Zadru - 3 Zadarska street stylerica u minici i najlonkama s točkicama (Foto: Luka Gerlanc/Cropix)

Kombinaciju je zaokružila klasičnim modelom dugačkog crnog kaputa i crnom torbicom od glatke kože s metalnim zlatnim detaljima. Za dašak šarma francuskog stila tu je crna francuska kapica, dok je oči od zimskog sunca zaštitila crnim sunčanim naočalama marke Ray-Ban.

Lak za nokte ženstvene crvene boje i ruž zagasite tamno crvene nijanse dodatno su uljepšali modno izdanje zadarske street stylerice.

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte i druga izdanja ulične mode u Zadru.

Ulična moda u Zadru - 4 Ulična moda u Zadru (Foto: Luka Gerlanc/Cropix)

I to još bijele: Šetnja zagrebačkom špicom u tajicama koje slave žensku putenost Ulična moda u centru Zagreba - 10 Ulična moda u centru Zagreba - 8 Zagrebačka street stylerica nosi torbu modne kuće Louis Vuitton +10 Ulična moda u centru Zagreba - 1

U šetnji Zadrom: "Mokre" tajice koje jako vole štikle od brušene kože Ulična moda u Zadru - 8 Ulična moda u Zadru - 7 Ulična moda u Zadru - 2 +8 Ulična moda u Zadru

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju