Kako su ljetne vrućine sve jače, tako je na ulicama naših gradova sve manje ljudi u onom najtoplijem dijelu dana. No zato predvečer grad oživi i mnogi to vrijeme iskoriste za šetnju i druženje. A središtem Zagreba prošetale su i dvije prijateljice koje je fotograf primijetio dok su se fotografirale.

Galerija Street style šarmerice iz Zagreba u mini haljini i štiklama iz Manga - 2 Street style šarmerice iz Zagreba u mini haljini i štiklama iz Manga - 3 Street stylerica iz Zagreba nosi sandale s visokom potpeticom iz trgovine Mango +1 Street style šarmerice iz Zagreba u haljini efektnog tie-dye uzorka

Jedna prijateljica namjestila se za fotografiranje dok je druga u ruci držala mobitel. Za šetnju gradom odabrale su sličan street style, djevojka koja je fotografirala crnu haljinu mini kroja s čipkastim uzorkom i sandale tamnocrvene boje, dok je druga prijateljica plijenila pažnju u mini haljini efektnog tie-dye uzorka u kombinaciji ljubičaste i žute boje.

Street style šarmerice iz Zagreba u mini haljini i štiklama iz Manga - 3 Street style šarmerice iz Zagreba u mini haljini i štiklama iz Manga (Foto: Emica Elvedji/Pixsell)

"Pošpricana" haljinica prianja usko uz tijelo te ima nabore, a plavokosa street stylerica spojila ju je sa smeđim sandalama na visoku tanku potpeticu iz trgovine Mango. Riječ je o modelu štikli iz jedne od prijašnjih Mangovih kolekcija, a u njihovu dizajnu ističu se prednji pleteni remen i tanki remenčići za kopčanje oko gležnja.

Street stylerica iz Zagreba nosi sandale s visokom potpeticom iz trgovine Mango Street stylerica iz Zagreba nosi sandale s visokom potpeticom iz trgovine Mango (Foto: Mango)

Svoj ljetni street style zagrebačka ljepotica zaokružila je ružičastom torbicom sa srebrnim lancem, a dodala je i elegantni zlatni ručni sat. Ipak, najviše nas je osvojio njezin šarmantni široki osmijeh, najljepši ukras svake žene.

Šetnja centrom Zagreba u najsenzualnijem modelu haljine koji nigdje ne sputava Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 1 +8 Ulična moda u centru Zagreba - 5

Irena Pecotić: Zarine hit-sandale iz kakvih se neke žene ljeti ne izuvaju Irena Pecotić Irena Pecotić nosi sandale sa zakovicama iz trgovine Zara Zara, snižena cijena 29,99 eura (cijena prije sniženja 55,95 eura) +5 Reserved, snižena cijena 15,99 eura (cijena prije sniženja 29,99 eura)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju