Ako volite modu i uživate u promatranju lijepih odjevnih kombinacija, onda dok šetate gradskim ulicama vjerojatno škicate modna izdanja dama koje prolaze vašom rutom.

Galerija Upečatljivo izdanje sa zagrebačke špice Upečatljivo izdanje sa zagrebačke špice Kaubojke vladaju jesenskim kombinacijama +1 Upečatljivo izdanje sa zagrebačke špice

Ponekad čak i kada ne gledamo svijet oko sebe ne možemo neprimijetiti kombinacije koje odskaču od drugih, street style izdanja koja se ističu u masi.

Jedno takvo izdanje nije promaknulo prolaznicima, kao ni fotografima koji su se ovaj vikend našli na zagrebačkoj špici.

Plavokosa dama jednostavno je bila prizor koji ne prolazi neprimijećeno zahvaljujući sjajnom izdanju od glave do pete.

Upečatljivo izdanje sa zagrebačke špice Upečatljivo izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Za šetnju centrom Zagreba ova plavuša s fantastičnom kratkom frizurom odjenula je svjetloružičastu haljinu s povišenim ovratnikom i dugim puf rukavima. Mini haljina ima i nabore na struku i efektni pojas koji se moože vezati u mašnu ili pustiti da pada do ispod koljena kao što je to učinila ova dama.

Uz haljinu je nosila crne kaubojske čizme do koljena s metalnim zakovicama i blok potepticom. Odabirom obuće samo je potvrdila ono što smo ranije zaključili - kaubojke će dominirati domaćim jesenskim izdanjima i ove godine.

Kaubojke vladaju jesenskim kombinacijama Kaubojke vladaju jesenskim kombinacijama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Za kraj sm ostavili torbicu kojom je zgodna dama upotpunila svoje izdanje, a koja će mnogima vjerojatno biti i najveća zvijezda kombinacije. Radi se o ružičastoj satenskoj torbici u obliku cvijeta s dugom metalnom ručkom koja bez imalo sumnje svaku kombinaciju, pa i onu najjednostavniju, podiže na višu razinu i čini se je prizorom koji privlači pažnju.

U detaljima ovog izdanja možete uživati u galeriji na početku teksta.

Favoriti sezone? Već se sada vidi u koje su modele čizama Zagrepčanke zaljubljene Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima Crne čizme ravnih potplata na zagrebačkoj špici +5 Kaubojke u zagrebačkom street style izdanju

Štikle bi bile samo višak: Izdanje plavuše iz centra Zagreba koje je privlačilo poglede Plavokosa dama u Walk 'n 'Dior tenisicama u Zagrebu - 3 Plavokosa dama u Walk 'n 'Dior tenisicama u Zagrebu - 1 Plavokosa dama u Walk 'n 'Dior tenisicama u Zagrebu - 2 +1 Walk 'n' Dior tenisice, 1090 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju