Subota u centru Zagreba, između ostalog, je i prilika za uživanje u sjajnim modnim kombinacijama, a zaljubljenice u modu su sunačno subotnje jutro i ovaj vikend iskoristile za izalak u kombinacijama koje su savršen izvor modne inspriracije.

Galerija Zagrebačko street style izdanje Zagrebačko street style izdanje u prozirnoj suknji Zagrebačko street style izdanje u prozirnoj suknji +7 Limeta-zelene štikle

Pored izdanja kojima dominiraju modni klasici, zagrebačka špica je i mjesto na kojem je moguće uživati u odvažnijim modnim izdanjima.

Upravno jedno takvo upečatljivo izdanja privuklo je i našu pozornost.

Zagrebačko street style izdanje u prozirnoj suknji Zagrebačko street style izdanje u prozirnoj suknji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Među fotografijama uslikanim na subotnjoj špici bilo je nemoguće neprimijetiti lijepu brinetu koja je gradom prošetala u kukičanom kompletu plave boje. Boja je ta koja je prva privukla našu pozornost, a onda i svi drugi detalji.

Kukičani komplet sastoji se od kratko rezanog topa dugih rukava i prozirne duge suknje koja prati liniju tijela.

Limeta-zelene štikle Limeta-zelene štikle (Foto: Josip Moler/Cropix)

Uz plavi komplet, lijepa brineta nosila je torbicu s dugom neoskom ručkom, a dio pozornosti ukrale su i  sandale u boji limete s visokom potpeticom i tri remena koja su ukrašena gumenim šiljcima.

Ovo izdanje, ali i dio drugih izdanja sa zagrebačke špice pogledajte u galeriji na početku teksta.

Zagrebačka street style izdanja Zagrebačka street style izdanja (Foto: Josip Moler/Cropix)

Odbrojavanje može početi: Nova kolekcija kupaćih kostima zbog koje ne možemo dočekati godišnji C&A C&A C&A +21 C&A

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju