Nicole Kidman njeguje vrlo ženstven i profinjen modni izričaj. Za ovu visoku i vitku ljepoticu izraz preusko i prekratko ne postoji, no nakon njezinog posljednjeg pojavljivanja u javnosti možemo reći kako nitko nije imun na modne gafove

Nicole Kidman se pojavila na dodjeli nagrada 'CMA Awards', posvećenoj Country glazbi. Atraktivna crvenokosa ljepotica za ovu je priliku odabrala vrlo elegantnu, ali i rizičnu haljinu.

Dugačka toaleta, dugih rukava i zatvorenog dekoltea savršeno je naglasila vitku liniju lijepe Nicole, ali i otkrila ono što glumica nikako nije željela. Naime, čitava haljina je napravljena od kombinacije tila i bijele čipke krupnog cvjetnog ornamenta kroz koji se nazirala njezina baršunasta koža.

Iako je gusta čipka bila ciljano raspoređena po strateškim mjestima, i najmanji pokret lijepe glumice u prvi je plan stavio njezine gole grudi bez ikakve zaštite.

Takozvane rizične haljine napravljene od prozirnih materijala u posljednje su vrijeme pravi hit na crvenim tepisima diljem svijeta.

Zbog zahtjevnog kroja je tako proizvedeno inovativno donje rublje poput samostojećih gaćica i naljepnica za grudi čija funkcija je maksimalno zaštititi vlasnice haljina od neugodnih situacija poput ove u kojoj se prvi puta našla Nicole Kidman.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju