Make-up brend Urban Decay uskoro stiže u Hrvatsku, a tim povodom donosimo listu 10 najpoželjnijih artikala ovog popularnog proizvođača dekorativne kozmetike

Galerija Urban Decay šminka Top 10 Urban Decay proizvoda - 2 Top 10 Urban Decay proizvoda - 5 +7 Maskara Troublemaker Priča Urban Decaya započinje sredinom devedesetih kada su ružičasta, crvena i bež boja zavladale prestižnim kozmetičkim tržištem. Ako ste željeli ljubičaste ili zelene nokte, morali ste posegnuti za čudnim rješenjima, primjerice markerima. Suočena s tim, Sandy Lerner (suosnivačica tvrtke Cisco Systems) donijela je odluku: ako "veliki igrači" kozmetičke industrije nisu mogli zadovoljiti njezin alternativni ukus kada je šminka u pitanju, učinit će to ona sama.

Make-up brend Urban Decay uskoro stiže u Hrvatsku, a tim povodom donosimo listu 10 najpoželjnijih proizvoda ovog popularnog brenda dekorativne kozmetike

Njezin poslovni menadžer David Soward upoznao ju je s kolegicom vizionarkom Wende Zomnir. Kreativna poslovna žena i zaljubljenica u šminku, Wende je također prepoznala nedostatke u paleti boja i odlučila unijeti određene promjene. Sandy, David i Wende pokrenuli su Urban Decayu siječnju 1996. s linijom od 10 ruževa za usne i 12 lakova za nokte. Nadahnuti izblijedjelim kulisama gradskog krajolika, osmislili su nesvakidašnje nazive kao što su Smog, Rust, Oil Slick i Acid Rain (Smog, Hrđa, Naftna mrlja i Kisela kiša).

Stalno rastuća globalna prisutnost Urban Decaya dokazuje da su Wende i Sandy oduvijek znale – svijet šminke žudi za alternativnim, žarkim bojama.

Brend redovito osvaja nagrade za najbolje proizvode u konkurenciji dekorativne kozmetike, poput PETA2 Proggy nagrade za veganske proizvode i proizvode koji nisu ispitivani na životinjama.

Proizvodi Urban Decaya uskoro će se moći kupiti i u Hrvatskoj, ekskluzivno u Müllerovim parfumerijama, a tim povodom izdvojili smo njihovih 10 najpoželjnijih proizvoda.

1. Paleta Naked Heat
Nova linija Urban Decaya donosi sasvim novu erupciju boja. U ovoj paleti spakirano je 12 novih nijansi sjenila. Od vrhunske mat crveno-smeđe boje, blistavog bakra do intenzivne bronce – ova paleta ima sve što je potrebno da biste postigli vatreni izgled.

2. Sprej za završni izgled i fiksiranje šminke All Nighter Makeup Setting Spray
Stop topljenju šminke! Ova revolucionarna provjerena formula spreja održava izgled vaše šminke kao da ste je tek nanijeli i nakon 16 sati.

3. Maskara Troublemaker
Maskara koja zavodi na prvi pogled. Ova formula daje savršene trepavice baš svaki put. Povećava trepavice, produžuje ih i istovremeno razdvaja, a posebno dizajnirana četkica boji ih u crno dok ih uvija.

4. Podloga za sjenila Eyeshadow Primer Potion
Bez nakupljanja u naborima, lakše nanošenje i življe boje koja traju cijeli dan. Odaberite željeni finiš: Original (nevidljivo sušenje), Minor Sin (šampanj shimmer), Eden (nude mat) i Anti-Aging (korigira boje i prikriva nepravilnosti).

5. Ruž za usne Vice lipstick

Raskošna kremasta formula. Sustav Pigment Infusion System™ sa šest različitih finiša i zapanjujućim rasponom nijansi daje odlične rezultate.
Top 10 Urban Decay proizvoda - 3 Ruž za usne Vice lipstick (Foto: PR)

6. Tekući puder Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup

Prekrivanje bez kompromisa. Naked Skin Liquid Makeup pruža osjećaj gole kože, a istovremeno preobražava ten. Koža izgleda prirodno, osvijetljeno i sjajno, kao prekrasna koža s kojom ste se rodili.

7. Olovka za oči 24/7 Glide-on Eye
Kremasti, dugotrajni, vodootporni tuš za oči dostupan je u 41 nijansi na koje ćete se odmah naviknuti.

8. Sjenilo Eyeshadow

Boja koja ostaje na kapcima i sjaj koji vas neće iznevjeriti. Baršunasta glatkoća i sposobnost stapanja. Dostupna su u ludom rasponu nijansi i finiša.

9. Korektor Naked Skin Weightless Complete Coverage
Ova lagana formula s jakim prekrivanjem pruža osjećaj druge kože - za prekrivanje nesavršenosti bez efekta maske.

10. Naked Flushed
Bronzer, highlighter i rumenilo u jednom. Nanesite svilenkaste kompaktne nijanse odvojeno, pažljivo kreirajući savršene konture ili pomiješajte sve tri zajedno.
Top 10 Urban Decay proizvoda - 4 Naked Flushed Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju