Koji stil odabrati, koje boje koristiti i kako maksimalno iskoristiti prostor, glavna su pitanja koja se nameću kad odlučimo urediti stan ili kuću.

Galerija Stan Adrianne iz Poljske Stan Adrianne iz Poljske Stan Adrianne iz Poljske +8 Adrianna je velika ljubiteljica zemljanih tonova koje je integrirala u svaki aspekt svoga života

Skandinavski stil još uvijek čvrsto stoji među najpopularnijima, a možemo ga prepoznati po svijetloj paleti boja, korištenju prirodnog drva u dekoru, jednostavnosti, minimalizmu i funkcionalnosti. On je nastao prirodno u domovima Skandinavaca i proširio se po cijelom svijetu.

Stan Adrianne iz Poljske Stan Adrianne iz Poljske (Foto: Instagram@alabasterfox)

Društvene mreže služe nam kao glavni izvor inspiracije pri uređenju interijera, a kreativnost blogera svakodnevno nas oduševljava i pomaže nam da uredimo dom po svome guštu.

Ako ste pobornica jednostavnog stila i nježne palete boja, mogao bi vam se svidjeti stan poljske influencerice Adrinne Zielińske. 

Stan Adrianne iz Poljske Pastelni detalje stan čine toplijim (Foto: Instagram@alabasterfox)

Blogerica, fotografkinja, zaljubljenica u kavu, putovanja i dobar stil često na Intagramu dijeli fotografije svog životnog prostora i tako inspirira ljude diljem svijeta.

Stan Adrianne iz Poljske Jednostavna, a tako efektna kuhinja (Foto: Instagram@alabasterfox)

Adrianni je najvažnije u domu imati prirodni izvor svjetla. Taj se ambijent savršeno uklapa s bijeli zidovima i retro detaljima koji prostoru daju poseban šarm.

Drveni pod u kuhinji kombinirala je s rustikalnim dizajnom kuhinjskih elemenata, a prkosila je najnovijim trendovima tako što je hladnjak ostavila na vidljivom mjestu, umjesto da ga sakrije u ormar.

Stan Adrianne iz Poljske Stan Adrianne iz Poljske (Foto: Instagram@alabasterfox)

Blagovaonicu krasi čisti minimalizam, a romantični ambijent u dnevnom boravku Adrianna je postigla pastelnim detaljima i ugodnim prostorom za čitanje u kojemu puni baterije nakon napornog dana.

Detalji čine razliku, a u ovom su slučaju jednostavni skandinavski stil uređenja interijera podignuli na neku novu, intimniju razinu. Pozlaćeni detalji – poput slavine u kuhinji, cvijeće i nježne note mogli bi vam poslužiti kao inspiracija ako ste u potrazi za idejama kako urediti svoj životni prostor.

Kuhinja je baš wow! Pogledajte stan od 33 kvadrata koji izaziva oduševljenje Nery Škegro iz Mostara svoj stan od 33 kvadrata uredila je kao malo carstvo bež i neutralnih tonova - 13 Nery Škegro iz Mostara svoj stan od 33 kvadrata uredila je kao malo carstvo bež i neutralnih tonova - 4 Nery Škegro iz Mostara svoj stan od 33 kvadrata uredila je kao malo carstvo bež i neutralnih tonova - 14 +12 Nery Škegro iz Mostara svoj stan od 33 kvadrata uredila je kao malo carstvo bež i neutralnih tonova - 5

U galeriji na početku teksta možete zaviriti u nježni stan Adrianne iz Poljske.

Stan od 23 kvadrata u kojem je svaki centimetar sjajno iskorišten Predivan stan od samo 23 kvadrata Predivan stan od samo 23 kvadrata Predivan stan od samo 23 kvadrata +4 Predivan stan od samo 23 kvadrata

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju