Uštedite uz 1+1 akciju u svim dm-ovim prodavaonicama

Ako ste ovih dana planirali mjesečnu nabavku kućanskih ili higijenskih potrepština, pripremite se na odlične vijesti iz dm-a! Vaše dragocjeno vrijeme utrošeno na sastavljanje popisa za kupovinu bit će dvostruko nagrađeno.

Kako? Vrlo lako!

Od 24. do 31. kolovoza ili do isteka zaliha u navedenom razdoblju, u svim prodavaonicama dm-a traje akcija 1+1 u kojoj možete birati između više od 180 proizvoda.

Pogledajmo jedan ogledni primjerak popisa za kupovinu:

- Violeta troslojni toaletni papir Nature Touch 8 rola 18,90
- Max Factor 2000 Calorie maskara Dramatic Look 79,90
- Libresse maxi noćni ulošci duo 20 kom. 17,90
- Elseve šampon Total Repair 5 19,90
- Dove deo sprej Cotton soft 21,90
- Fa Men gel za tuširanje 11,90
- Nivea Aqua Effect noćna krema za suhu kožu 49,90
- Colgate zubna pasta natural white sea 17,90
- Ariel kapsule Mountain Spring 57,90
- Color Naturals boja za kosu 22,90

Dakle, za sve proizvode s naše shopping liste vrijedi akcija 1+1, a to pak znači da kupnjom proizvoda s našeg popisa možete uštedjeti 319 kuna!

Ono što je posebno u dm-ovoj akciji jest to što ne morate odabrati dva ista proizvoda - gratis proizvod možete odabrati ovisno o željenoj kombinaciji.

Želite kupiti Nivea Aqua Effect noćnu kremu za suhu kožu, ali vam ne trebaju dvije? Onda kao vaš +1 proizvod možete odabrati Nivea Aqua Effect dnevnu kremu.

Sebi želite priuštiti Hugo Boss Femme, ali za poklon prijateljici biste odabrali neki drugi miris? Nema problema, jer možete birati među još 14 mirisa koji su uključeni u akciju, a jeftiniji ćete dobit besplatno!

Provjerite koji su od proizvoda uključeni u akciju 1+1 na dm-ovoj internetskoj stranici i saznajte kako ih kombinirati, kupiti sve što vam je potrebno i uštedjeti!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju