Ivana Vrdoljak Vanna uvijek privlači pažnju svojim modnim odabirima, koje rado dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Galerija Valentino Rockstud sandale, 950 eura Ivana Vrdoljak Vanna uživa u modnim igrama Zimmermann mini haljina, 1100 eura +1 Zimmermann mini haljina

Ivana Vrdoljak Vanna na svojem je Instagramu nedavno podijelila i jedno efektno ljetno izdanje iz Splita. Hrvatska pjevačica na fotografijama pozira u mini haljini napravljenoj od višeslojnog svilenog žoržeta s kratkim rukavima i V-izrezom.

Riječ je predimenzioniranoj haljini australskog luksuznog brenda Zimmermann iz njihove ovogodišnje kolekcije Resort Swim, koja je ukrašena decentnim volanima. Haljina skriva gornji dio ženske siluete, a u prvi plan stavlja ženske noge.

Zimmermann mini haljina, 1100 eura Zimmermann mini haljina, 1100 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Iza brenda Zimmermann stoje dvije sestre – Nicky i Simone Zimmermann – koje su započele svoju modnu priču u Sydneyju 90-ih godina prošlog stoljeća.

Nakon što su predstavile kreacije na njujorškom Tjednu mode te otvorile prve butike u Sjedinjenim Američkim Državama i u Ujedinjenom Kraljevstvu u ovom mileniju, počele su ih nositi brojne slavne dame – od Beyonce preko Gigi i Belle Hadid do Margot Robbie i Jessice Albe.

Vanna: Blještava kombinacija u hit boji zaokružena tako dobrim sandalama Vanna na CMC Festivalu u Vodicama Vanna na CMC Festivalu u Vodicama Vanna na CMC Festivalu u Vodicama +1 Jimmy Choo sandale

Ivana Vrdoljak Vanna: Izdanje u kojem su kultne štikle plave boje glavna zvijezda Ivana Vrdoljak Vanna na rođendanskom partyju portala zadovoljna.hr - 2 Ivana Vrdoljak Vanna na rođendanskom partyju portala zadovoljna.hr Ivana Vrdoljak Vanna na rođendanskom partyju portala zadovoljna.hr - 1 +0 Ivana Vrdoljak Vanna na rođendanskom partyju portala zadovoljna.hr - 3

Vanna je svoju Zimmermannovu haljinu sparila s danas već legendarnim modelom štikla Rockstud talijanske modne kuće Valentino, koje su, baš kao što ime naslućuje, ukrašene efektnim kamenčićima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju