Torba u crvenoj torbi ove je jeseni vrući trend. Možda nikada niste razmišljali o tome da nosite crvenu torbu, ali modeli koje smo pronašli u trgovinama, vjerujemo, svidjet će se i damama privrženima klasičnoj crnoj torbi.

Galerija Torbe u crvenoj boji iz trgovina - 4 Torbe u crvenoj boji iz trgovina - 11 Torbe u crvenoj boji iz trgovina - 13 +12 Bershka, 119,90 kn  

Crvena boja povezana je s energijom, snagom, moći, odlučnosti, kao i sa strasti, željom i ljubavi. Crvena boja privlači pažnju i upotreba crvene može trenutno usmjeriti pažnju na određeni elemtn, simbol, pojavu ili predmet. Tako će i crvena torba bez sumnje privući pažnju i biti zvijezda modne kombinacije.

Bilo da je riječ o većim ili manjim modelima, u fotogaleriji smo skupili 15 odličnih torbi u crvenoj nosivih svaki dan i uz razne odjevne stilove



Torbe u crvenoj torbi ove sezone popularnije su nego ikada i brojni high street brendovi potrudili su se u svoju ponudu staviti modele koji će zadovoljiti ukuse brojnih dama. Bilo da je riječ o većim ili manjim modelima, u fotogaleriji smo skupili 15 odličnih torbi u crvenoj nosivih svaki dan i uz razne odjevne stilove. Torbe koje će dostojno zamijeniti omiljene crne, cjenovnog ranga od 68 do 599,90 kuna razgledajte u fotogaleriji.

Torbe u crvenoj boji iz trgovina - 5 Zara, 599,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju