Usporedo sa sniženjima, u trgovinama tražimo i robu iz novih kolekcija primjereniju kraju ljeta i jeseni. Na police su tako stigli i novi modeli traperica, a mi smo izdvojili njih 7 koji laskaju ženskoj figuri.

Galerija Traperice iz trgovina u kojima noge izgledaju vitkije - 8 Traperice iz trgovina u kojima noge izgledaju vitkije - 4 Traperice iz trgovina u kojima noge izgledaju vitkije - 3 +4 Zara, 229,90 kn Traperice tamnijih nijansa ravnih nogavica, trapez-kroja ili s crtom sa strane provjereno laskaju ženskom tijelu te ga vizualno čine vitkijim i dužim, naročito noge. Riječ je zapravo o već klasičnim modelima kojima se žene iz sezone u sezonu rado vraćaju i u kojima se osjećaju dobro.

U trgovinama smo pronašli sedam modela traperica po ukusu mnogih, koje su nosive u svakodnevnim kombinacijama, bilo uz sandale, tenisice, čizme, cipele ravnog potplata ili na petu. Zavirite u našu fotogaleriju, gdje vas čekaju modeli traperica koje će se nositi ove jeseni, cjenovnog ranga od 74 do 592 kune.

Traperice iz trgovina u kojima noge izgledaju vitkije - 2 H&M, 74 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju