Ne znate li što odjenuti za posao, druženje s prijateljicama ili obiteljski ručak, haljina-košulja mogla bi spasiti stvar. Tako nosiva, haljina-košulja odjevni je komad dobrodošao u svakoj garderobi. Ako ste raspoloženi za šoping, predlažemo vam da zavirite u našu fotogaleriju u kojoj smo skupili deset haljina-košulja po sniženim cijenama.

Galerija Haljina-košulja odličan je izbor za upečatljivi street style Haljine-košulje na sniženju - 8 Haljine-košulje na sniženju - 2 +7 Mango, 349,90 kn (prijašnja cijena 549,90 kn)

Za toplijeg vremena, haljinu-košulju nosite kao samostalan odjevni komad koji je oličenje ležerne elegancije. Kada zahladi, odlično će izgledati uz tajice, skinny traperice ili deblje čarape, obične ili sa zanimljivim uzorkom. Haljine-košulje volimo jer se u njima osjećamo nesputano, a opet stvaraju dojam profinjenosti i šika.

Ne znate li što odjenuti za posao, druženje s prijateljicama ili obiteljski ručak, haljina-košulja mogla bi spasiti stvar



Širi modeli izvrsno će izgledati s debljim remenom oko struka koji će im dati formu te će istaknuti liniju ženskog tijela. Uz nezaobilazne cvjetne motive i prugice, minimalno nakita bit će dovoljno da složite street style kombinaciju za pohvalu.

U fotogaleriji razgledajte košulje-haljine cjenovnog ranga od 79,90 do 468 kuna koje se isplati zgrabiti na sniženju.

Haljine-košulje na sniženju - 1 Pull&Bear, 79,90 kn (prijašnja cijena 139,90 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju