Dolčevite su zimi jedan od najpopularnijih odjevnih komada u kojem možemo izgledati vrlo elegantno i moderno, ali i s čijim nošenjem u određenim slučajevima moramo pripaziti. To pogotovo vrijedi za žene koje ne žele da im grudi izgledaju (još) veće, a vrat kraće

Galerija Dolčevite iz trgovina - 10 Dolčevite iz trgovina - 4 Dolčevite iz trgovina - 9 +5 Mango, 129,90 kn Modnu zimu volimo i zbog toga što iz ormara vadimo dolčevite koje mogu izgledati vrlo profinjeno i šik te atraktivno i privlačno čak i kada smo zakopčani do grla.

Dolčevite vizualno skraćuju vrat i povećavaju grudi zbog čega kod njihovog nošenja treba pripaziti

Najbolje će izgledati dolčevita užeg kroja koja lijepo prianja uz vrat, ali u trgovinama je i veliki izbor širih dolčevita koje se mogu dobro kombinirati uz traperice, suknje, pa i finije hlače.

Dolčevite fino griju te su odličan komad za slojevito odijevanje, a dvije prednosti nošenja dolčevite mogu isto tako biti i njegov nedostatak. Naime, dolčevite vizualno skraćuju vrat i povećavaju grudi. Dakle, ako imate (pre)dugačak vrat i manje grudi, dolčevita će laskati vašoj građi. No ako je vrat kraći, a grudi veće, s nošenjem dolčevita treba biti pažljiviji.

Nosite li dolčevite?

glasova:


Iduća dva jednostavna pravila pomoći će vam da u dolčeviti vrat ne izgleda prekratko, a grudi prevelike:

1. Uz dolčevitu nosite šal, lančić s privjeskom ili nezakopčani blejzer.
2. Nosite dolčevite čiji ovratnik ne prianja usko uz vrat.
Dolčevite iz trgovina - 4 Topshop, 272 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju