Jesensko-zimska sezona tradicionalno je rezervirana za neutralnije nijanse. Crna, siva, bež i smeđa boje su koje dominiraju na našim ulicama u hladnijim mjesecima.

Galerija Ferragamo, jesen/zima 2023./2024. Prada, jesen/zima 2023./2024. Bottega Veneta, jesen/zima 2023./2024. +9 Fendi, jesen/zima 2023./2024.

Međutim, čini se kako će ova sezona ipak malo razigrati naše odjevne kombinacije. Naime, sudeći prema revijama slavnih modnih kuća za jesen/zimu 2023./2024. godine, ali i trenutnoj ponudi komercijalnih brendova, u narednim mjesecima titulu najpopularnije boja ponijet će crvena.

David Koma, jesen/zima 2023./2024. David Koma, jesen/zima 2023./2024. (Foto: Profimedia)

Naglasak je na toplim i jarkim nijansama, vizualno najdominantnijim. U njima ćete se u sekundi istaknuti u gomili, baš kao i ova lijepa mlada dama koja je zagrebačkom špicom prošetala u odličnom crvenom kaputu.

Crvena boja u street style izdanju sa zagrebačke špice Crvena boja u street style izdanju sa zagrebačke špice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Odabrala je popularan teddy model ispod kojeg je nosila pulover i plave traperice. Crvene boje bila je i preslatka torbica s lancem, model pod nazivom My Joy s potpisom brenda Furla.

Crvena boja u street style izdanju sa zagrebačke špice Crvena boja u street style izdanju sa zagrebačke špice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Crvena se našla i na njezinim gležnjačama brenda Replay, ali samo kao detalj u obliku žniranaca.

Replay, 62,40 EUR Replay, 62,40 EUR (Foto: Reverto)

Wow! Ljepotica iz Zagreba u kombinaciji boja koja se rijetko viđa na našim ulicama Narančasta i plava u street style izdanju s Tjedna mode Narančasta i plava u street style izdanju s Tjedna mode Narančasta i plava u street style izdanju s Tjedna mode +3 Narančasta i plava u street style izdanju s Tjedna mode

10 boja uz koje će neutralna siva izgledati fantastično Ružičasta i siva u street style izdanju Žuta i siva u street style izdanju Bijela i siva u street style izdanju +7 Crna i siva u street style izdanju

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju