Modni znalci savjetovat će vam da prilikom osmišljavanja svoje odjevne kombinacije posebnu pažnju obratite na dodatke. Ako izuzmemo torbe i nakit, ostali modni dodaci često su zanemareni. Primjerice, pokrivala za glavu.

Galerija Šilterice u street style kombinacijama s Tjedana mode - 1 Šilterice u street style kombinacijama s Tjedana mode - 2 Šilterice u street style kombinacijama s Tjedana mode - 3 +13 Šilterice u street style kombinacijama s Tjedana mode - 4

I dok mnoge žene šešire smatraju previše formalnima ili ih jednostavno nisu njihove ljubiteljice, kape sa šiltom odavno su drag gost u ženskom ormaru.

Šilterica u street style izdanju Šilterica u street style izdanju (Foto: Shutterstock)

Međutim, donedavno su uglavnom bile dio sportskih kombinacija i ležernih prigoda. Onda su ih influenserice počele uvoditi u svoja izdanja na Tjednima mode, a popularizirale su ih i slavne trendseterice.

Rihanna sa šiltericom Rihanna sa šiltericom (Foto: Profimedia)

Primjerice, Rihanna obožava šilterice u svim varijantama. Nema veze je li dan ili noć, nosi li tenisice ili štikle, obične traperice ili haljinu. Rihanna uvijek u svojoj kombinaciji nađe mjesta za šiltericu.

Hailey Bieber sa šiltericom Hailey Bieber sa šiltericom (Foto: Profimedia)

Isto vrijedi i za Hailey Bieber. Jedna od trenutno najpopularnijih modnih trendseterica nosila je kapu sa šiltom na razne načine, čak i uz kratku sako-haljinu.

Kendall Jenner sa šiltericom Kendall Jenner sa šiltericom (Foto: Profimedia)

Nećete pogriješiti ako šilterice uvrstite u svoju garderobu, bez obzira na stil koji njegujete. A ako su one već dio vašeg ormara, ali zapostavljene, vrijeme je da ih izvadite i date im priliku.

Zavirite u galeriju te se inspirirajte street style izdanjima s Tjedana mode u kojima se našlo mjesta i za šilterice.

Šilterice u street style kombinacijama s Tjedana mode - 1 Šilterice u street style kombinacijama s Tjedana mode - 1 (Foto: Profimedia)

Tamara Kalinić Svestrani komadi: 15 izdanja Tamare Kalinić kao inspiracija za proljetne kombinacije

Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj Street style dvoboj Pariza i Zagreba: Glasajte i odaberite ljepša modna izdanja

Pariški street style 2024. - 7 10 izdanja s pariških ulica idealnih za prijelazno razdoblje

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju