Umovi iza stranice Simple Pickup napravili su društveni eksperiment koji je želio zabilježiti razlike na prvim spojevima između muškaraca i žene, a osobito onih dogovorenih preko internetskih stranica za upoznavanje. Da muškarci uživaju u lijepom ženskom tijelu dobro je poznata činjenica, no kako tretiraju žene s viškom kilograma mogli su naslutiti samo rijetki


Na internetskom profilu za upoznavanje Sarah je 24 godina stara djevojka, prekrasne plave kose i i u top formi. I nikakav joj nije problem dogovoriti spojak naslijepo. No nakon 'pomoći' šminke i odijevanja lažnog odijela debeljuce, pretvara se u sasvim novu osobu.

Uprava ta Sarah krenula se naći na sastanku s nizom muškaraca 'upoznatih' preko interneta. Što slijedi nakon toga, provjerite u videu, kojeg je u samo nekoliko dana pogledalo oko 8,5 milijuna ljudi.
 



Da su ženama drugačije stvari važnije kod upoznavanja potvrđuje ovaj video, u kojem je scenarij totalno obrnut. Prosječan muškarac s 'odijelom debeljuce' itekako će imati šanse kod pripadnica nježnijeg spola.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju