LADIES ONLY - EKSKLUZIVAN POPUST NA ŽENSKU KOLEKCIJU

 

Dugo iščekivano lijepo vrijeme i dolazak mirisnog proljeća Timberland je odlučio proslaviti sa svojim damama koje poziva na ženski shopping u četvrtak, 30.3. City Center one West 16 – 20h i subotu, 1.4. 10 – 14h u Shopping Centar Cvjetni.

Za tu priliku Timberland poklanja ekskluzivnih 20% popusta na cjelokupnu žensku kolekciju obuće i modnih dodataka. Dok budete razgledavali tek pristigle proljetne modele, prave moderne klasike, odluku kod kupnje ili savjet kod izbora boja i modela dati će vam poznata stilistica Alma Premerl Zoko s kojom se već tradicionalno družimo u Timberlandu uz čašu šampanjca i slastice.

Iz nove kolekcije posebno izdvajamo model 'Lakeville' tzv. brodarice, moderni klasik koji se od sada može pohvaliti inovacijom 'Sensorflex' tehnologijom koja je dodatno poboljšala udobnost cipele. Bezvremenska silueta čini ih istodobno i posebnim i praktičnim tako da ne čudi što danas ima velik broj odanih kupaca.

Možda niste navikli da u Timberlandu kupujete tenisice, ali nova kolekcija će vas svakako uvjeriti da ste na pravom mjestu. Tenisice koje će vam dobro pristajati i kod aktivnosti i na gradskim ulicama sigurno su dobrodošle u vašem ormaru. Osim kvalitete, izdržljivosti Timberland je uvođenjem Sensorflex sistema znatno unaprijedio ugodnost nošenja.

U kolekciji ljeto 2017. najavljujemo veliki povratak modela Amherst, koji stiže u nježnim pastelnim bojama, kao i klasičnoj tamno plavoj i bež boji.

Ne propustite priliku za izvrstan Timberland shopping uz ekskluzivan popust od 20% na žensku kolekciju koji će vam omogućiti da svoj ormar upotpunite s kvalitetnim modnim klasicima po najpovoljnijoj cijeni. Za sve kupce pripremili smo i mirisni poklon na dar Ginger Gel za tuširanje i Batista Blush uzorke.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju