Uz dvije nove Hello beauty spužvice za lice bit će lakše nanositi make up i čistiti lice

Stigla je najnovija Hello beauty spužvica za make up s kosim vrhom za još lakše i preciznije šminkanje područja ispod očiju, prijelaza kod usta i nosa te vrata i dekoltea, a posebno će oduševiti kod konturiranja i nanošenja highlightera

Riječ je o make-up aplikatoru kojega su razvili profesionalni vizažisti za savršeno nanošenje podloge i svih vrsta make-upa. Može se koristiti za nanošenje tekućeg pudera, rumenila i highligthera na lice, sjenila za oči, kao i korektora. Jednostavan je za korištenje, podatne teksture, savršeno prikriva nepravilnosti i štedi puder. Daje poseban look, lice izgleda 'zaglađeno', bez nedostataka.

Idealan je za šminkanje i najosjetljivijih mjesta kao što su podočnjaci, prijelazi kod usta i nosa te vrata i dekoltea. Podloga se ne razmazuje već se pomoću ovog make-up aplikatora utapkava u lice.
Hello beauty spužvica za nanošenje make up-a koristi se suha ili je se može potopiti u vodu i ocijediti. Mokra spužvica dvostruko naraste. Nema mirisa i lateksa, antialergijska je, te je pogodna i za najosjetljiviju kožu.

Dostupna u narančastoj boji putem weba www.hellobeauty.hr i Facebooka.

Cijena je 24,90 kn.


Hello beauty konjac spužva savršena je za čišćenje lica i vrata svih tipova kože. Nježna i meka je i za dječju i izrazito osjetljivu kožu kojoj vraća prirodni sjaj i mekoću.

Vrlo učinkovito čisti pore, uklanja mitesere te suvišnu masnoću i prljavštinu. Nježnim masiranjem uklanja mrtve stanice kože, potiče mikrocirkulaciju, uravnotežuje pH kože i vraća joj vlažnost i zdravi sjaj.

Konjak spužva sadrži 100 posto prirodno konjak biljno vlakno koje je biorazgradivo i eko-friendly. Konjak spužva je bez mirisa,kemikalija te umjetnih boja i konzervansa. Konjak spužva može se koristiti svakodnevno, ujutro i navečer za masažu i piling ali i u kombinaciji sa dnevnom kremom.
Dostupna u bijeloj boji u svim Bipa prodavaonicama te na webu www.hellobeauty.hr.

Cijena je 29,90 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju