Čim je došla na naše tržište linija za njegu tijela Garnier Body Superfood izazvala je zanimanje jer je prilagođena različitim tipovima kože, formule su obogaćene hranjivim sastojcima, a tu su i neodoljivi mirisi koji krase svaku od krema. Linija je namijenjena za njegu kože tijekom cijele godine, ali bi zbog svoje lagane i brzo upijajuće formule mogla postati sveti gral za njegu kože ljeti.

Galerija Linija za njegu tijela Garnier Body Superfood Linija za njegu tijela Garnier Body Superfood Body Superfood brzoupijajuća hidrantna gel-krema za tijelo s ekstraktom lubenice i hijaluronskom kiselinom +8 Body Superfood brzoupijajuća hidrantna gel-krema za tijelo s ekstraktom lubenice i hijaluronskom kiselinom

Koža je ljeti izložena suncu i visokim temperaturama koje je mogu oštetiti te uzrokovati dehidraciju i isušivanje. Tu su i omiljene ljetne aktivnosti, kupanje u moru ili bazenu, koje također doprinose isušivanju kože. Iako često toga nismo svjesni, sve to utječe na zdravlje i izgled naše kože ljeti, stoga ju je važno njegovati i održavati hidratiziranom i zdravog izgleda.

Linija za njegu tijela Garnier Body Superfood Linija za njegu tijela Garnier Body Superfood (Foto: Tibor Marochini/Nova studio)

Osim što hidratizirana koža izgleda sjajno i njegovano, manje je sklona iritacijama i isušivanju. Ljeti se zato savjetuje pojačan unos tekućine, ali i korištenje hidratantnih krema kako bi se održala optimalna hidratacija kože. Ukratko, kad temperature na termometru porastu, vrijeme je za hidratantne kreme laganih tekstura koje će duboko hidrirati i njegovati, a upravo se zbog svog sastava i četiri različite mazalice Body Superfood ističu.

Naziv linije sjajno opisuje ono što ćete dobiti u svakoj kutijici, a to je „superhrana“ koju će koža s užitkom upiti. Zajedničko je svim kremama da hidratiziraju, čine kožu mekom, glatkom i mirišljavom. Hidratacija će trajati do 48 sati* i prodrijeti duboko u kožu pa uz ove super kreme možete očekivati trenutačno vidljive rezultate. No posebno su pogodne za ljeto zbog lagane teksture koja se brzo upija u kožu, bez ostavljanja masnih ili ljepljivih tragova. Ostat će vam jedino ugodan osjećaj nahranjene i na dodir glatke kože koja miriše poput ljeta. Dodatna je ljepota ove linije da su sve formule veganske** i sadrže do 97 posto sastojaka prirodnog podrijetla***.

Body Superfood brzoupijajuća hidrantna gel-krema za tijelo s ekstraktom lubenice i hijaluronskom kiselinom Body Superfood brzoupijajuća hidrantna gel-krema za tijelo s ekstraktom lubenice i hijaluronskom kiselinom (Foto: Tibor Marochini/Nova studio)

Mazalica koja ima najlaganiju teksturu je Body Superfood brzoupijajuća hidrantna gel-krema za tijelo s ekstraktom lubenice i hijaluronskom kiselinom. Sjajna je za dehidriranu kožu, odlikuje ju posebna gelasta tekstura, a pravim ljetnim saveznikom čini je ekstrakt lubenice. Lubenica je inače poznata po svojem osvježavajućem i hidratizirajućem učinku, a sadrži različite hranjive sastojke kao što su vitamini i minerali. Posebno je bogata vitaminom C i likopenom, sastojcima poznatima po svojem antioksidativnom učinku. Sadrži i vitamin A, koji je uz vitamin C važan u njezi kože. Drugi je istaknuti sastojak kreme hijaluronska kiselina, koja je poznata po sposobnosti zadržavanja tisuću puta više vode od vlastite mase.

Body Superfood brzoupijajuća umirujuća krema za tijelo s ekstraktom aloe uz dodatak magnezij-PCA Body Superfood brzoupijajuća umirujuća krema za tijelo s ekstraktom aloe uz dodatak magnezij-PCA (Foto: Tibor Marochini/Nova studio)

Za normalnu do suhu kožu namijenjena je Body Superfood brzoupijajuća umirujuća krema za tijelo s ekstraktom aloe uz dodatak magnezij-PCA. Aloe vera ili biljka besmrtnosti, kako su je zvali stari Egipćani, poznata je po svojim hidratantnim karakteristikama i čest je sastojak kozmetike nakon sunčanja jer osigurava intenzivnu hidrataciju i vraća koži ugodu. Uz dodatak magnezij-PCA, koji je također poznat po svojstvima umirivanja kože od svakodnevnih agresora i pomaže u hidrataciji, imate dnevnu dozu superhrane koja će kožu ostaviti nahranjenom i glatkom.

Body Superfood brzoupijajuću njegujuću kremu s uljem avokada i omega-6 masnim kiselinama Body Superfood brzoupijajuću njegujuću kremu s uljem avokada i omega-6 masnim kiselinama (Foto: Tibor Marochini/Nova studio)

Imate li suhu do veoma suhu kožu i paše vam osjećaj bogatije teksture na koži, neka vaš odabir padne na Body Superfood brzoupijajuću njegujuću kremu s uljem avokada i omega-6 masnim kiselinama. Obogaćena uljem avokada, sastojkom s visokom koncentracijom hranjivih materija koji hrane kožu, kao što su masti, antioksidansi i vitamin E, uz dodatak omega-6 masnih kiselina, koje doprinose jačanju lipidne barijere kože, ova krema sjajno će njegovati vašu kožu ljeti.

Body Superfood maslac za tijelo s kakao-maslacem i ceramidima Body Superfood maslac za tijelo s kakao-maslacem i ceramidima (Foto: Tibor Marochini/Nova studio)

Iako ima najgušću teksturu u liniji jer je namijenjena vrlo suhoj koži, uz Body Superfood maslac za tijelo s kakao-maslacem i ceramidima i dalje ćete dobiti taj željeni brzoupijajući efekt. Kakao-maslac ima čitav niz koristi za kožu, stoga ne čudi stoga što se upravo on našao u formuli za vrlo suhu kožu. Osim što hidratizira, umiruje i poboljšava elastičnost kože. U obnavljanju kože pomoći će vam i ceramidi, koji su drugi važan sastojak ove moćne mazalice.

Linija za njegu tijela Garnier Body Superfood Linija za njegu tijela Garnier Body Superfood (Foto: Tibor Marochini/Nova studio)

Ove mirišljave kreme koje će hidratizirati kožu i ostaviti je sjajnom i mekom bez masnog traga prava su ljetna poslastica koju će koža u trenu upiti. Čak i ako se ne volite mackati kremama, uz liniju Body Superfood to vam možda postane nešto draže, a koža će vam zasigurno na tome biti zahvalna.

*Instrumentalni test, 24 osobe
**Ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla
***Preostali postotak je potreban kako bi se osigurao ugodan osjećaj i dobro očuvanje formule. 96%-97% zavisi od proizvoda

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom L'Oréal po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju