Nakon ljetnog odmora, izlaganja suncu i moru mnoge žene odlučuju se na promjenu frizure, ali i boje. U nastavku pogledajte koja će boja biti popularna u nadolazećoj sezoni

Prošlu jesen dame diljem svijeta bojile su svoju kosu u nijansu 'začinjene bundeve', a stručnjaci kažu da će ove jesensko-zimske sezone vrhunac popularnosti postići 'ružičasto zlatna' nijansa.

 

A photo posted by Salon Image ™ (@salonimagemd) on

Primjenjiva je na kose od smeđe do pepeljaste sa pramenovima i one obojane u tehnikama ombre ili balayage. Ako osoba nema pramenove potrebno ih je prvo izraditi u skladu sa duzinom i vrstom frizure te obojiti korijen. Korijen kose može biti od smeđe i plave do pepeljaste boje.

Najveća čarolija se nalazi u preljevu koji tonira svijetle dijelove kose. Ta boja mora biti nježna, pastelna i 'roskasta'. Ona će kosi dati sjaj i učiniti je posebnom. Daje joj svjež izgled, kaže Nikolina Perković iz frizerskog studija Nikas.

 

(@irishdemarco) on

Ovo je idealni jesensko-zimski look za sve dame koje ne znaju što bi sa svojim 'ombreom' nakon ljeta. Brinetama s požutjelim 'balayagem' ova tehnika bojanja dat će hladniju nijansu, a plavušama koje misle da su previše svijetle podariti pastelnu nijansu stvorenu za nadolazeću sezonu.

Nikolina napominje kako se u trgovinama mogu kupiti pastelno-ružičasti regeneratori uz pomoć kojih se ovaj predivan ton lako održava.

Ako više volite narančasto-crvenu boju na kosi probajte nijansu 'začinjene bundeve'.

 

A photo posted by Salon3200 (@salon3200vb) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju