Pronaći sandale s potpeticom u kojima ćete izdržati satima na vjenčanju ili nekoj drugoj slavljeničkoj prigodi nije nimalo lak zadatak. Zato smo pronjuškali po trgovinama i pronašli modele koji bi mogli zadovoljiti tu funkciju.

Galerija Sandale s potpeticom Sandale na petu za vjenčanja i druge slavljeničke prigode - 7 Sandale na petu za vjenčanja i druge slavljeničke prigode - 10 +10 Deichmann, 369 kn Sandale s umjereno visokom i po mogućnosti debljom potpeticom mogle bi biti najbolji izbor kada želimo ženstvenost i eleganciju, a da nam je obuća udobna.

Upravo te kriterije trebaju zadovoljiti cipele koje ćemo obuti za vjenčanje ili neku drugu posebnu priliku kada u cipelama provedemo puno sati, stojimo i plešemo.

Sandale s umjereno visokom i po mogućnosti debljom potpeticom mogle bi biti najbolji izbor kada želimo ženstvenost i eleganciju, a da nam je obuća udobna.

Na jednom mjestu izdvojili smo čak 13 elegantnih sandala s potpeticom u kojima ćete izdržati cijelu noć, a koje možete odlično kombinirati i uz dnevne stajlinge.

U fotogaleriji razgledajte modele sandala u kojima vaša stopala neće "patiti", cjenovnog ranga od 169,90 do 3900 kuna. Pogledajte i 10 odličnih modela hlača za vjenčanja i druge posebne prigode.
Sandale na petu za vjenčanja i druge slavljeničke prigode - 4 Zara, 299,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju