Još tri dana traju prijave na Zadovoljna akademiju, a možda ste baš vi jedna od 25 žena koje će dobiti priliku da promijene svoj život.


U 2017. godini 3157 žena napravilo je prvi korak k ostvarenju svog punog potencijala. Napravite i vi svoj danas i prijavite se na Zadovoljna akademiju u kojoj možete osvojiti jednu od 25 edukacija. Martina Vasilj prošle je godine uz 14 žena pohađala Zadovoljna akademiju, i to u području web-dizajna. Prije tri godine postala je državna prvakinja u amaterskom boksu.

Još tri dana traju prijave na Zadovoljna akademiju, a možda ste baš vi jedna od 25 žena koje će dobiti priliku da promjene svoj život



Digitalni marketing moj je prvi posao, ali nije jedini. Strastvena sam u borilačkim sportovima i time se isto bavim, gradim se u tome i educiram dodatno, kaže Martina, kojoj je Zadovoljna akademija bila veliko pozitivno iskustvo.

Oduševila sam se sa svime što sam dobila u sklopu Zadovoljna akademije. Ne mislim samo na edukaciju nego i na zajednicu žena koje čine Zadovoljna akademiju, ističe Martina Vasilj u prilogu Dnevnika Nove TV.

Polaznice prve generacije Zadovoljna akademije Polaznice prve generacije Zadovoljna akademije Foto: Sandro Sklepić

Zajednica je tu da osnaži i potiče žene. Upravo je to cilj projekta koji ove godine dodjeljuje 25 edukacija diljem zemlje. Uz podršku mentora polaznice mogu pokrenuti pozitivne promjene u životu.

Tisuće inspirativnih poruka svaki dan čitatelji ostavljaju na stranici Zadovoljna akademije. Za svakih 500 takvih poruka otvara se jedna dodatna edukacija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju