Zagrebačka špica pravo je vrelo inspiracija i modnih igara. Tako je bilo i ovoga vikenda na suncem okupanom centru metropole. U moru prekrasnih djevojaka u zavodljivim kombinacija u oko nam je upala prekrasna brineta, koja je svojom odjevnom kombinacijom nadmašila i modnu ikonu Jessicu Albu


Jessica Alba
modni je uzor ženama diljem svijeta, jer vješto kombinira različite modne stilove, krojeve i uzorke kako bi kreirala svoj prepoznatljivi odjevni potpis – nepretenciozan, simpatičan i prije svega ženstven.

Cipele ravnih potplata sve su viđeniji modni odabir na ulicama svjetskih metropola, a odlično se kombiniraju uz skinny traperice.

Neokrunjena kraljica visokih potpetica u posljednje vrijeme često poseže za udobnim cipelama ravnih potplata, poput crnog para s bijelim potplata Rachel Zoe Burke koje obično kombinira na casual trenirke i hlače širokog kroja, te pamučne majice i vunene vestice.

Ovaj tip sve popularnijih cipela u svijetu, uspješno je iskombinirala i prekrasna djevojka sa zagrebačke špice te ih sparila sa skinny trapericama u bijeloj boji, majicom s likom leoparda i crnom jaknom.

Štoviše, cijela je kombinacija na lijepoj Zagrepčanki odisala daškom gradskog šika i modne razigranosti koji obično nedostaje u odjevnom stilu Jessice Albe kada nosi ovaj tip cipela.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako ove deme nose trendi cipele ravnih potplata.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju