Kaputi u upečatljivim bojama možda nisu tako čest odabir za svakodnevne odjevne kombinacije, ali kada ih vidimo u street style izdanjima, itekako ostave dojam. Boje razigraju svaki stajling i učine ga još zanimljivijim, a dobro to zna i plavokosa street stylerica koju smo zapazili u središtu Zagreba.

Galerija Zagrebačka ulična moda u kaputima u boji - 7 Zagrebačka ulična moda u kaputima u boji - 2 Zagrebačka ulična moda u kaputima u boji - 1 +7 Zagrebačka street stylerica nosi ružičasti kaput brenda Mona

Svoj ženstveni street style složila je od elegantnog kaputa predivne nijanse ružičaste boje. Dugački kaput brenda Mona ima veliku kragnu i tanki pojas s metalnim, zlatnim detaljem na krajevima.

Zagrebačka ulična moda u kaputima u boji - 2 Zagrebačka street stylerica u kaputu brenda Mona i plavim čizmama od brušene kože (Foto: Josip Moler/Cropix)

Na rukavima se ističu veliki zlatni gumbi, a poseban ukrasni element jest predimenzionirana ruža na kragni, iste boje kakve je i kaput. Ženstvenu figuru zgodna plavuša iz centra Zagreba naglasila je u bijeloj čipkastoj haljinici s podstavom boje kože, kojoj je dodala tanki zlatni remen.

Zagrebačka street stylerica nosi ružičasti kaput brenda Mona Zagrebačka street stylerica nosi ružičasti kaput brenda Mona (Foto: Instagram@boni_m_official)

Njezin street style dodatno su podigle fantastične čizme od brušene kože, također upečatljive boje. Ove ljepotice u prelijepoj nijansi svijetlo plave boje imaju visoku tanku potpeticu i nabore, a iznad gležnja sa stražnje strane i zgodno dizajnersko rješenje, pa su malo rastezljivije što olakšava obuvanje.

Još sjajne zagrebačke ulične mode u kaputima u boji pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Zagrebačka ulična moda u kaputima u boji - 10 Zagrebačka ulična moda u kaputima u boji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Haljina s placa bila je hit: Ovu ljepoticu iz Zagreba obasuli ste komplimentima Ljepotica sa zagrebačke špice u kožnatim bermudama Ljepotica iz Zagreba u haljini s efektnim uzorkom Ljepotica iz Zagreba u street style izdanju s efektnim natikačama +10 Ljepotica iz Zagreba u odličnoj ljetnoj crnoj haljini

Zgodna mama Stradunom je prošetala u "mokroj" haljini koja voli ženstvenu figuru Ulična moda u Dubrovniku - 12 Ulična moda u Dubrovniku - 6 Ulična moda u Dubrovniku - 5 +13 Zendaya u 'mokroj' haljini modne kuće Balmain na Filmskom festivalu u Veneciji

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju