Svijetli tonovi najpopularniji su kada je riječ o uređenju kuhinje, a koliko lijepo izgleda kombinacija bijele i bež u prostoru uvjerila nas je kuhinja retro stila u koju se ulazi kroz dva debela stupa.

Galerija Retro kuhinja u bijelim i bež tonovima - 6 Retro kuhinja u bijelim i bež tonovima - 4 Retro kuhinja u bijelim i bež tonovima - 7 +2 Neobičan open space ima prostor u stilu podesta u kojem se nalazi kuhinja

Ovaj neobičan open space ima prostor u stilu podesta u kojem se nalazi kuhinja. Svijetli drveni pod izvrsno se sljubio sa zidom boje pijeska i visokim stropom, a dva debela stupa na ulazu u kuhinju interijeru daju dozu luksuza te ga čine posebno zanimljivim.

Retro kuhinja u bijelim i bež tonovima - 3 Pločice s kvadratićima pastelnih tonova pokazale su se kao izvrsno rješenje za kuhinjski zid (Foto: Living4media)

Šarmantna bijela kuhinja upotpunjena je pećnicom i hladnjakom retro dizajna, oboje bež boje, dok su se zgodne pločice s kvadratićima pastelnih tonova pokazale kao izvrsno rješenje za kuhinjski zid.

Kuhinja ima i šank s barskim stolcima u kombinaciji metala i drva – savršeni kutak za doručak i ispijanje jutarnje kave.

Retro kuhinja u bijelim i bež tonovima - 5 Neobičan open space ima prostor u stilu podesta u kojem se nalazi kuhinja (Foto: Living4media)

Savršene? 12 kuhinja u bijelo-sivoj kombinaciji koju je teško nadmašiti Kuhinje u bijelo-sivoj kombinaciji - 10 Kuhinje u bijelo-sivoj kombinaciji - 9 Kuhinje u bijelo-sivoj kombinaciji - 4 +8 Kuhinje u bijelo-sivoj kombinaciji - 6

Kupaonica je čisti glamur: Oduševila nas je Marinina prekrasna kuća nedaleko od Slavonskog Broda Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 3 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 10 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 8 +20 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 21

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju