Iako je najčešće susrećemo u službenim kostimima ili pak elegantnim i ženstvenim haljinama, Amal Clooney s vremena na vrijeme svoj modni izričaj začini s pokojim zavodljivim komadom. Jedan takav odabrala je za proslavu prve godišnjice braka

Stil odijevanja Amal Clooney oduvijek je opisivao spoj elegancije, ženstvenosti i najnovijih trendova. Vitka odvjetnica uživa u modnim igrama koje u posljednje vrijeme poprimaju jednu novu dimenziju.

Naime, na proslavi prve godišnjice braka, Amal je pokazala kako se s vremena na vrijeme voli poigrati sa zavodljivim kombinacijama i komadima. Vitka brineta je za večeru odabrala kratku Dolce & Gabbana haljinu bogatog cvjetnog uzorka preko koje je ogrnula kožnati kaput.

Najzanimljiviji detalj večernjeg stajlinga bile su zavodljive čipkaste čizme na visoku potpeticu, koje su dosezale gotovo do vrha bedara i stvorile efekt samostojećih čarapa.

Iako je mini haljina dosezala do ruba čizama i tako decentno prikrivala bedra, pomalo nespretan izlazak iz automobila gospođi Clooney je zadao prave muke otkrivši ipak malo previše.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju