I dok američkim kino blagajnama rastura prerada filma Teenage Mutant Ninja Turtles u kojem Megan Fox tumači jednu od glavnih uloga, obožavatelje diljem svijeta zanima kako je ova slavna glumica isklesala figuru u samo pet mjeseci nakon poroda

Iza svakog besprijekornog tijela stoji mnogo rada i odricanja. Potvrdio je to i osobni trener Megan FoxHarley Pasternak, uz čiju je pomoć slavna glumica došla do idealnih tjelesnih proporcija samo pet mjeseci nakon poroda sinčića Bodhija.

Trener je potvrdio da su na njenom dijetalnom jelovniku zastupljene sve prehrambene skupine namirnica, uključujući i ugljikohidrate, koje nutricionisti često optužuju za nakupljanje suvišnih kilograma.

'Megan jede ugljikohidrate, ali one dobre za tijelo,' tajanstveno je izjavio Harley Pasternak.

Dijeta s malo slatkoga pomogla je slavnoj glumici da iskleše figuru u samo pet mjeseci nakon poroda

Glumica tijekom dana pojede tri glavna i dva međuoobroka, a svu hranu priprema sama s obzirom da kuha i za ostatak obitelji. U svakom obroku naći ćete nešto proteina, zdravih masti i vlakana, ali i minimalna količinu slatkog.

>>Najfiniji smoothie: Napitak koji hrani tijelo i ubija glad

Za doručak će glumica pojesti omlet od bjelanjaka i malo avokada ili dijetalni smoothie. Prije ručka će gricnuti malo svježeg povrća s hummusom, a za ručak pojesti salatu s grilanom piletinom.

Trener holivudskih celebrityja je napomenuo da se ključ zdravog života i dobre linije Megan Fox krije u čestim i manjim obrocima, ali i napornom vježbanju.

Glumica se, naime, tri puta tjedno vježba pod njegovim nadzorom u teretani – diže utege, radi trbušnjake i čučnjeve, te trči na traci.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju