Oskarovska noć tradicionalno je jedna od modno najzanimljivijih događanja u godini, po mnogima i najvažnijih s obzirom na to da na jednom mjestu imamo priliku vidjeti kreacije vodećih svjetskih modnih kuća i dizajnera.

Galerija Armani, haute couture, proljeće 2024. Zendaya na Oscarima u haljini modne kuće Armani rađenoj po mjeri Zendaya na Oscarima u haljini modne kuće Armani rađenoj po mjeri +4 Zendaya na Oscarima 2024.

Kada se na dodjeli pojavi i trenutno najveća (i najmlađa) svjetska modna ikona, onda je zabava za modne sladokusce zagarantirana. Jedna od najbolje odjevenih dama na 96. dodjeli, po mišljenju modnih kritičara, ali i korisnika društvenih mreža, definitivno je bila Zendaya.

Zendaya na Oscarima u haljini modne kuće Armani rađenoj po mjeri Zendaya na Oscarima u haljini modne kuće Armani rađenoj po mjeri (Foto: Profimedia)

Na crvenom tepihu pojavila se haljini modne kuće Armani, custom made kreaciji inspiriranoj komadima iz haute couture kolekcije za proljeće 2024. godine.

Armani, haute couture, proljeće 2024. Armani, haute couture, proljeće 2024. (Foto: Profimedia)

Kombinacija ružičaste svile i srebrnkastih šljokica pokazala se savršenom za 27-godišnju Zendayju. Haljina ukrašena izvezenim motivima palme koji se provlače kroz spomenutu kolekciju pristajala joj je kao salivena.

Zendaya na Oscarima 2024. Zendaya na Oscarima 2024. (Foto: Afp)

Uz nju je nosila sandale Max s potpisom Jimmyja Chooa u crnoj boji, a vrtoglava potpetica nije joj predstavljala nikakav problem prilikom poziranja ispred fotografa ili prezentiranja Oscara.

Kao zaštitno lice Bulgarija, Zendaya nije morala previše razmišljati o tome čiji će nakit nositi. Očekivano, odabrala je njihove komade -
naušnice, narukvicu i prsten u ružičastim i zlatnim tonovima.

Zendaya je na Oscarima nosila Bulgarijev nakit Zendaya je na Oscarima nosila Bulgarijev nakit (Foto: Profimedia)

Nakit je spektakl: "Ledeno" oskarovsko izdanje predivne Charlize Theron vjerne Dioru Charlize Theron na Oscarima 2024. Charlize Theron u haljini modne kuće Dior i nakitu draguljarske kuće Boucheron Charlize Theron na Oscarima 2024. +4 Charlize Theron nosila je nakit draguljarske kuće Boucheron na dodjeli Oscara

92 su joj godine tek! Rita Moreno oduševila na Oscarima u teatralnoj kreaciji Rita Moreno na 96. dodjeli Oscara Rita Moreno na 96. dodjeli Oscara Rita Moreno u haljini brenda Badgley Mischka +1 Badgley Mischka, jesen/zima 2024.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju