Potpora voljene osobe važna je svima pa tako i nogometašima koji izlaze na teren ohrabreni ljubavlju svojih boljih polovica

Hrvatski i španjolski reprezentativci odigrali su u francuskom Bordeauxu utakmicu 3. kola Europskog nogometnog prvenstva, a nogometaše obje reprezentacije bodrile su njihove djevojke i supruge.

Potpora boljih polovica puno znači svakom igraču i motivira ga za odličnu igru, a u nastavku provjerite zbog kojih će ljepotica Španjolci večeras biti jaki protivnici.

Shakira

Shakira i Gerard Pique upoznali su se 2010. godine kada je nogometaš došao na snimanje spota za njezinu pjesmu 'Waka Waka' koja je bila službena himna Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi. Osvojit ću ovo prvenstvo zato da se možemo vidjeti u finalu, rekao joj je tada Pique. Par je 2013. dobio sina Milana, a 2015. rodio se maleni Sasha.

Pilar Rubio

Sergio Ramos i TV voditeljica Pilar Rubio upoznali su se 2012. godine i odmah zaljubili. Prvi sin Sergio rodio im se u svibnju 2014. godine, a u studenom 2015. dobili su drugog sina, Marca.

Sara Carbonero

Iker Casillas i novinarka Sara Carbonero zaljubili su se 2009. godine. Kada je Španjolska 2010. godine postala prvak svijeta, Sara je nakon finala intervjuirala Ikera. U trenutku kada je zahvaljivao svojoj obitelji na potpori svladale su ga emocije. Ne brini, ajmo malo pričati utakmici pa ćemo se vratiti..., izustila je Sara, a onda ju je prekinuo Ikerov poljubac. Vratit ćemo se tebi, rekao je kapetan i otišao, a video njihovog poljupca i danas je hit na internetu. Par je 2014. dobio sina Martina, a prije samo 19 dana Sara je rodila njihovog drugog sina Lucasa.

Edurne Garcia

Španjolski golman David de Gea i pjevačica Edurne Garcia upoznali su se 2010. godine. Lijepu Edurne tada je proglašena najseksipilnijom Španjolskom, a ljubav s mladim nogometašem planula je brzo.

 

A photo posted by Edurne (@edurnity) on

Melissa Jimenez

Lijepa novinarka i španjolski nogometaš Marc Bartra zaljubili su se početkom 2014. godine, a 2015. godine rodila im se kći Gala koja zajedno s mamom vatreno navija za španjolsku nogometnu reprezentaciju i svog voljenog tatu.

Sve o utkamici između Hrvatske i Španjolske na Euru 2016. saznajte na Gol.hr-u.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju