Trend prirodnog ženskog izgleda na samom je vrhuncu. Naime, sve više žena odlučilo je reći oštro 'ne' depilaciji i prestati se brijati ispod pazuha. Pobornice ovog trenda svoje fotografije objavljuju na Instagramu

Britvice, vosak, depilacijske kreme, šećerna pasta – sve su ovo dobro poznate stvari za svaku ženu. Uklanjanje dlačica uglavnom nam je svima mrsko, a nekim ženama postalo je toliko nepodnošljivo da su odlučile odbaciti svoje britvice.

Instagram profili Pitangels i Lady Pit Hairy samo su neka internetskih okupljališta žena koje se više ne žele depilirati. One protestiraju protiv uklanjanja dlačica i svakodnevno objavljuju fotografije svojih neobrijanih pazuha.

Time žele ohrabriti ostale žene da prihvate svoje tijela u potpunosti, uključujući i dlačice koje rastu na njemu. Napominju kako nema ništa neprirodno u 'pošumljenim' dijelovima ženskog tijela jer nam je dlačice podarila upravo majka priroda.

Ovaj trend odavno su prihvatile i neke slavne pjevačice i glumice poput Madonne, Miley Cyrus, Jemime Kirke i Shailene Woodley koja je u nedavnom intervjuu priznala da kod kuće nikada ne brije pazuhe.
 

Podupirete li vi protest protiv depilacije?

glasova:


 

A photo posted by Madonna (@madonna) on


 

 

A photo posted by Lady Pit Hairy (@ladypithairy) on

 

A photo posted by Lady Pit Hairy (@ladypithairy) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju