Da su se gotovo svi vratili s prekrasnih plaža puni dojmova i osunčane kože, dokazuje i prepun zagrebački centar. Među brojnima koji su se nalazili s prijateljima kako bi prepričavali ljetne dogodovštine, uočile smo ljepoticu čija je kombinacija stvorena za sunčani dan na gradskoj špici

Crna je boja s kojom je nemoguće progriješiti, pogotovo kada želimo istaknuti preplanulu kožu. Iako bijela pruža bolji kontrast, crna joj daje dozu profinjenosti.

U to nas je uvjerila i lijepa djevojka iz centra Zagreba koji je ljetni ten dodatno istaknula lakom za nokte u vrckavoj neonsko narančastoj boji.

Široke hlače palazzo kroja i jednostavan top nenametljivo ocrtavajući torzo odličan su par podcrtan nehajnim remenom poput mekanog konopa.

Ovaj upečatljivi, ali vrlo udoban dnevni look pokazao je i da skladno ženstveno tijelo ne mora imati trbuh kao s reklame za teretanu.

To su nas uvjerile i ljepotice poput Salme Hayek i Monice Bellucci, a potvrdile brojne zvijezde hrvatskog street stylea na našem portalu.

U galeriji pogledajte ostale 'špicerice' čiju ljepotu naglasila crna boja,

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju