Iako na raspolaganju imaju najbolje stiliste, i holivudske zvijezde samo su ljudi, pa se i njima može dogoditi modni neuspjeh. Mogu to biti i neke sitnice na koje jednostavno nisu obraćale pažnje, ali na crvenom tepihu ipak su bile uočljive.

Galerija Modni gafovi sa Zlatnih globusa - 3 Modni gafovi sa Zlatnih globusa - 4 Modni gafovi sa Zlatnih globusa - 2 +5 Judith Light nenamjerno je otkrila steznik-gaćice  

Glumica Missi Pyle za 76. dodjelu nagrada Zlatni globus izabrala je ženstvenu crvenu haljinu i srebrne štikle i bilo bi to besprijekorno modno izdanje da na đonu cipele nije ostala etiketa. Pozirajući na crvenom tepihu, Missi je u jednom trenutku podigla nogu tako da se etiketa ostavljena na potplatu jasno vidjela.

Kate Beckinsale odjenula je haljinu koja više nalikuje nekakvoj čudnoj vjenčanici nego kreaciji za afterparty Zlatnih globusa



Judith Light izgledala je senzacionalno u bijeloj haljini zakopčanoj do grla i raskošno ukrašenoj bisernom ogrlicom, ali visoki raspor ipak je otkrio previše – steznik-gaćice koje je glumica nosila ispod haljine.

Joanna Newsom i Indya Moore
 obule su pak sandale koje su učinile protuuslugu njihovim nožnim prstima. Kod Indyje su nožni prsti previše virili van, dok su Joannini bili skvrčeni.

U čemu je pogriješila Kate Beckinsale? Pa jednostavno je odjenula "gaf" haljinu koja više nalikuje nekakvoj čudnoj vjenčanici nego kreaciji za afterparty Zlatnih globusa.

Modni gafovi sa Zlatnih globusa - 1 Kate Beckinsale odjenula je 'gaf' haljinu (Foto: Profimedia, Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju