Svakodnevni stres i obveze opterećenje su koje itekako osjetimo na svome tijelu, ali i umu. Kako bi barem nakratko pobjegli od svakodnevnice te uživali u opuštanju i dobroj zabavi, idealno rješenje za zimske dane svakako je welness vikend. Donosimo 5 ideja za anti-stres vikend koji se pamti u Termama Sveti Martin



1. The Temple of Life

Vani je temperature blizu nule, a unutra pravi raj. Riječ je o ponudi The Temple of Life. Takozvani Hram Života je bazenski komples s elementima antropozofske filozofije dr. Rudolfa Steinera i predstavlja izvor kvalitetnog življenja, zdravlja i potpune ravnoteže našeg tijela, duha i uma.

Za to su zaslužni čarobno, moderno i elegantno uređeni zatvoreni bazeni s jednom od najljekovitijih termomineralnih voda u Europi. Nakon samo jednog dana provedenog u bazenima Temple of Life osjećat ćete se opušteno i sretno.


2. Thai Relaxing Corner

Terme Sveti Martin nude zimski tajlandski centar za masažu u kojem će stručno osoblje iz Tajlandske Kraljevske akademije provoditi izvorne masaže.

Tajlandska masaža je jedna od najstarijih terapija. Objedinjuje akupresuru, ugodno istezanje, pasivnu jogu, te kiropraktiku, a temelji se na 10 najvažnijih energetskih točaka kojima teče životna energija.

U ponudi su masaže cijelog tijela poput tradicionalne tajlandske masaže, masaže s uljem limunske trave ili s prirodnim kokosovim uljem te masaže stopala, Anti-stres masaža leđa i lica.

3. Svijet sauna i HTL bazen
Nevjerojatno iskustvo nakon kojeg ćete imati osjećaj kao da lebdite, a za koje možete uživati cijeli dan. Svijet sauna sastavljen je od 5 različitih vrsta sauna i ledene spilje.

Moderno i elegantno uređeni The Temple of Life bazeni sadrže jednu od najljekovitijih termo-mineralnih voda u Europi

Osim finske, turske, rimske i bio saune koje će vas zagrijati i osloboditi vaše tijelo od toksina, ledena spilja sa sibirskim nebom postiže rashlađivanje tijela, pojačavanje cirkulacije i zatvaranje pora kože.

- Kneippova kupka za stopala: Kneipp terapija koristi se nakon izlaska iz saune. Ona podiže imunitet i vrlo je učinkovita kod oboljenja srca i krvotoka, te blagotvorno djeluje u slučaju artritisa i migrene.

- Hladni bunar: Brzo rashlađivanje tijela nakon korištenja sauna viših temperatura. Korištenje hladnih kupki izuzetno pogodno djeluju na poboljšanje cirkulacije organizma i jačanju imuniteta.

- Kutak za odmor i osvježenje: Prostor za odmor između sauna na ergonomskim ležaljkama uz igru svjetlosnih efekata andromeda neba. Tijekom odmora uživajte i u svježem voću i ljekovitim čajevima.

 

4. Paket: Vikend opuštanje
U prirodi se um modernog čovjeka, koji je u svakodnevnom životu izložen brojnim stresovima opušta i odmara. Terme Sveti Martin osmislile su kombinaciju elegantnog vikend smještaja u hotelu Spa Golfer s 4 zvjezdice i sadržaja koji opušta um i tijelo.

Vikend započnite u elegantnom kompleksu termalnog kupališta The Temple of Life koji nudi prekrasne bazene s termo-mineralnom vodom.

Osim finske, turske, rimske i bio saune koje će vas zagrijati i osloboditi vaše tijelo od toksina, ledena spilja sa sibirskim nebom postiže rashlađivanje tijela


Uz noćno kupanje, i neograničeno korištenje fitness centra, paket sadrži i piling i opuštajuću masažu cijelog tijela s aroma uljima, ali i dodatnu masažu glave, vrata i lica.

5. Paket: Wellness À la carte
Terme Sveti Martin nude vam paket u kojem možete sami kreirajte svoj idealni Wellness vikend i ispuniti si sve želje.

Tijekom dvije noći provedene u Spa Golfer hotelu s 4 zvjezdice, bez ograničenja možete uživati u elegantnom kompleksu termalnog kupališta The Temple of Life koji nudi bazene s termo-mineralnom vodom.

Uz noćno kupanje, i neograničeno korištenje fitness centra, paket nudi i tretmane po vašem izboru poput pilinga tijela, termalnim pakungom za kožu, parcijalne ili relax masaže tijela ili pak antistres masaže glave, vrata i lica.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju