Znako kakvu odjeću muškarci vole vidjeti na ženama, ali sada je došlo vrijeme da analiziramo mušku modu i odjevne komade koje žene žele vidjeti na muškarcima. U njihovU "taboru" stvar je jasna – štikle i uske haljine pobjednička su kombinacija na svakoj ženi, ali kod nas je situacija malo kompliciranija. O ovome su provedena mnoga istraživanja, a pokazalo se da žene imaju različite ukuse, ali nekoliko odjevnih komada stalno se nalazi na vrhu liste najpoželjnijih.

Galerija Slavni belgijski glumac Matthias Schoenaerts u ležernom izdanju David Gandy u odijelu Glomazne traperice Charlieja Hunnama želimo što prije zaboraviti +4 Idris Elba u laganoj hoodie majici

1.
Pažnju će nam odmah zaokupiti frajer u dobro krojenom odijelu.

2. Hlače na crtu također su jako popularne, pogotovo u kombinaciji s jednostavnom košuljom, po mogućnosti u sivoj ili bijeloj boji.

3. Traperice su vječni predmet kojem također ne možemo odoljeti, ali kao i kod odijela, ključ je u dobrom kroju. Preuske, preširoke ili preduge modele žene ipak ne vole.

Glomazne traperice Charlieja Hunnama želimo što prije zaboraviti Glomazne traperice Charlieja Hunnama želimo što prije zaboraviti (Foto: Getty Images)

4. Od "neobičnih" komada izdvaja se bijela potkošulja kao nepobjediva zamjena za majicu u vrućim ljetnim danima.

5. U hladnijim danima za oko će nam zapeti muškarci koji nose popularni "hoodie", s patentnim zatvaračem ili bez njega.

6. Kožnata jakna
također je klasik koji dobro stoji muškarcima svih generacija.

Elegantan kaput uvijek je dobar odabir Elegantan kaput uvijek je dobar odabir (Foto: Getty Images)

7. Obožavamo i kada se iz sportskih jakni barem na trenutak prebace u elegantniji kaput klasičnog kroja.

U čemu frajeri najbolje izgledaju?

glasova:


8. Što odbija žene? Potfrknute prekratke hlače koje otkrivaju gležnjeve, a koje su u posljednje vrijeme jako popularne među muškarcima.

9. U većini istraživanja titulu najgoreg mogućeg modnog kiksa dobile su sandale kroksice. Žene su se složile kako one nikada, ni pod kojim uvjetima, ne izgledaju dobro na muškarcu i zbog toga bi ih trebali izbjegavati.

Prvo gostovanje u Cannesu Matthias Schoenaerts shvatio je ozbiljno, a drugo vrlo ležerno Prvo gostovanje u Cannesu Matthias Schoenaerts shvatio je ozbiljno, a drugo vrlo ležerno (Foto: Getty Images)

10. Iako ima muškaraca koji vode računa o "dress codeu" prigode za koju se odijevaju, većina bi ipak radije svugdje došla u trapericama ili trenirci i tenisicama. Previše ležerno odijevanje u važnim i svečanim prigodama veliki je minus u očima mnogih žena jer ponekad i odjećom iskazujemo poštovanje prema određenoj osobi ili instituciji.

Naravno, na kraju je važno napomenuti kako ćemo Gospodinu Pravom oprostiti sve "loše" kombinacije, pa čak i trake za kosu, neprikladno razdrljena prsa i jakne "montice" s visokim sjajem.

Colin Farrell svojevremeno je gajio ljubav prema trakama za kosu Colin Farrell svojevremeno je gajio ljubav prema trakama za kosu (Foto: Guliver/CoverImages)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju