Crveni tepih Zlatnog globusa i ove je godine bio i više nego zanimljiv. Osim glamuroznih haljina i modnih dodataka u prvom su se planu našle i frizure poznatih ljepotica koje su nas oduševile svojom jednostavnošću. Donosimo top 10 minimalističkih frizura sa Zlatnog globusa


Zlatni globus
i ove je godine okupio najpoznatija imena iz svijeta filma, a crveni tepih se još jednom pretvorio u pravu modnu pistu. Među raskošnim kreacijama, koje su glumice strpljivo birale za ovo veliko događanje, zanimanje javnosti privukli su i najnoviji trendovi frizura.

I dok najviši stupanj glamura zahtijeva i jednako atraktivne frizure, ove godine glumice su svoju kosu ukrasile na najjednostavniji način. Naime, u prvom su se planu tako našle ležerne kovrče, minimalističke punđe i stilizirani konjski repovi te frizure koje se mogu nositi svaki dan.

U galeriji fotografija izdvojili smo 10 najzanimljivijih frizura s crvenog tepiha Zlatnog globusa koje su nas privukle svojom jednostavnošću i ležernošću, a koje se mogu kombinirati za šetnju gradom, odlazak na posao i večernji izlazak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju