Prije nepuna tri mjeseca Halle Berry je za prvo javno pojavljivanje nakon poroda sinčica Macea odabrala Versace haljinu koja je za zadatak imala prikriti, kako je sama glumica izjavila, kritične zone na tijelu koje su je činile nezadovoljnom izgledom. Da dvojbe oko isticanja raskoši svojih oblina novopečena mama više nema potvrdila je šetnjom u pripitoj haljini koja je istaknula majčinstvom podebljanu raskoš zanosnog tijela

Duboki V izrez na sivoj Jenny Packham haljini iz kolekcije za jesen 2013. naglasio je inače raskošan, a sada majčinstvom podebljan dekolte glumice. Koktel haljinu Halle Berry odabrala je za premijeru  TV-serije 'Extant' čiju režiju potpisuje Steven Spielberg, a u kojoj tumači astronauticu rastrganu s privikavanjem na ulogu majke i supruge.

A da takva uloga u stvarnom životu pristaje oskarovki potvrdila je šetnjom na glam tepihu. Uz već spomenute zanosne adute uski kroj haljine nadovezao se na slapove ženstvenosti, isklesani struk i još uvijek vidljive ostavštine trudnoće - trbušćić i ženstvene bokove.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju