Američka glumica bacila je na koljena slučajne prolaznike i publiku gledanog talk-showa s Davidom Lettermanom pojavivši se na snimanju popularne emisije u pripijenoj haljini boje šljive

Halle Berry pokazala je svoju zamamnu figuru na snimanju gledanog talk showa noseći pripijenu ljubičastu metalnu haljinu iz prošlogodišnje kolekcije za jesen/ zimu Atelier Versace, koju je kombinirala s jednostavnim crnim štiklama Ruthie Davis. Senzualni stajling američka je glumica dopunila decentnom šminkom i pažljivo razbarušenim kratkim uvojcima.

Privlačno izdanje Halle Berry izazvalo je komešanje slučajnih prolaznika ispred dvorane Ed Sullivan u kojoj se snima show, te nekratko zaustavilo promet u gradu koji nikad ne spava.

Halle nosi pripijenu ljubičastu metalnu haljinu iz prošlogodišnje kolekcije za jesen/ zimu Atelier Versace

Prisjetimo se, 47 godina stara Halle Berry rodila je svoje drugo dijete – sinčića Macea u listopadu prošle godine, a u top formu se vratila zahvaljujući zdravim navikama, pravilnoj prehrani i dobrim genima.

Zanosna glumica pojavila se na snimanju talk showa kako bi promovirala znanstveno-fantastičnu televizijsku seriju Extent koja se uskoro počinje prikazivati na američkoj mreži CBS, a u kojoj glumi astronauticu Molly Wood.

U našoj galeriji pogledajte i druge modne odabire Halle Berry kojima je naglasila ženstveni struk i bokove.l

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju