Da jabuka ne pada daleko od stabla uvjerili smo se nebrojeno puta, posebno kada je riječ o poznatim ljepoticama i njihovim kćerkama koje vrlo brzo nakon što postanu punoljetne zauzmu celebrity scenu

Tako se dogodilo i s bivšom britanskom glumicom i fotografkinjom Amanda de Cadenet te bivšom suprugom Johna Taylora, basiste grupe Duran Duran poznatom po brojnim ulogama u kratkoj glumačkoj karijeri među kojima je i ona u Tarantinovom hitu '4 sobe'.

Da jabuka ne pada daleko od stabla uvjerili smo se nebrojeno puta, posebno kada je riječ o poznatim ljepoticama i njihovim kćerkama

>> Poznate mame i kćeri: Kad godine nisu prepreka ljepoti

Seksi plavuša danas ima 41 godinu u i potpunosti se povukla iz glumačkoga svijeta, no njezino mjesto vrlo je brzo zauzela njezina kći Atlanta De Cadenet.

Lijepa 21 godine stara brineta bacila se u glumačke, ali i manekenske vode, a pojavljivanje na naslovnici časopisa 'Tatler' podiglo ju je za pokoju stepenicu bliže zvjezdanom nebu. Ljepotica duge smeđe kose zavodljivo je pozirala ispred fotoaparata poznatog fotografa Solvea Sundsba.

>> Hoće li Rumer Willis zasjeniti mamu Demi Moore?

Atlanta u zanimljivoj i zavodljivoj crnoj Miu Miu haljinici ukrašenoj tek malo otvorenim patentnim zatvaračem na području dekoltea je po tko zna koji put dokazala kao stara izreka 'Jabuka ne pada daleko od stabla' doista drži vodu.

Još poznatih ljepotica i njihovih mlađih klonova možete potražiti u galeriji fotografija:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju