Tamara Ecclestone tipična je majka koja ne može prestati fotografirati svoju petomjesečnu kćerkicu Sofiju. No umjesto da digitalnim fotoalbumom 'opsjeda' svoje prijatelje i obitelj, zahvaljujući Instagramu dijeli najintimnije trenutke sa cijelim svijetom

Kći Tamare Ecclestone već je iskusna putnica i prava trendseterica. Pod majčinom paskom petomjesečna je djevojčica već bila na nekoliko internacionalnih putovanja, a privatnim zrakoplovima i jahtama oplovila tri kontinenta.

Trenutno se odmara s mamom Tamarom Ecclestone i tatom Jayom Ruthlandeom na Ibizi. Ovaj španjolski otok poznat je kao ljetna destinacija za partijanere, a posljednjih nekoliko godina i kao mjesto na kojem uživaju i obitelji s manjom djecom.

Mala Sofia uživa u ljetnim radostima i stalnoj pažnji fotoobjektiva – roditeljskih i profesionalnih

Ako je suditi prema Intagram profilu svoje majke, Sofia uživa u ljetnim radostima i stalnoj pažnji fotoobjektiva – kako onih roditeljskih, tako i onih profesionalnih. Baš poput bake Slavice i svoje mame, Sofia već s pet mjeseci pokazuje sklonost za poziranje dokazujući da krv uistinu nije voda.

Iako je još mjesecima daleko od hodanja, malena Sofia već ima spremne trendi kožne mokasine Hannah Allen za prve korake s kojima se Instagramu pohvalila i njena ponosna mama.

U fotogaleriji pogledajte preslatku Sofiju kako bez problema zasjenjuje i poznatu mamu u bikiniju.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju