Zaljubljenici u znanstveno-fantastične filmove i stripovske franšize ovog su se vikenda slili u San Diego u kojem se održava popularna manifestacija Comic Con. Promovirajući filmski serijal Hobit među uzvanicima našla se i modna ikona Cate Blanchett, koja je izgledala slatko poput šećerne vune

Ružičasto-bijela satenska haljina do koljena bila je modni odabir modne ikone Cate Blanchett, koju je kombinirala s jednostavnim crnim štiklama, nježnom šminkom i suzdržanom pundžom na promociji filma Hobit: The Battle of the Five Armies.

Iako je Oskarovka ove godine napunila 45 godine, a inače je poznata po nošenju 'ozbiljnih' dizajnerskih komada visoke mode, u spomenutoj modnoj kombinaciji izgledala je slatko poput kakve djevojčice oduševljene šećernom vunom.

Dakako, ružičasta haljina s bijelim detaljima i crnim remenom dijelo je talijanskog dizajnera Fausta Puglisija iz proljetne kolekcije za 2015. godinu i stoji pravo malo bogatstvo.

Australskoj glumici uistinu odlično odgovaraju nježne pastelne boje koje rado bira za premijere i druge svečane prilike.
 
U fotogaleriji pogledajte i njene druge 'think pink' glamurozne kombinacije.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju